Supa de rosii proaspete

Reteta Supa De Vara Cu Rosii Si Legume Proaspete Praparata Acasa


supe, supa, supa de legume, supa de rosii proaspete, retete, retete de mancare, mancaruri cu legume, retete culinare, supa de vara, diete, regim alimentar,

Trece sezonul rosiilor proaspete si este pacat sa nu profitam cat mai avem ocazia si sa mai gatim o supa de rosii. Supita de rosii este un fel de mancare principal simplu si usor de preparat, o supa de vara cu legume care pe langa faptul ca este foarte gustoasa si hranitoare mai este si sanatoasa
Daca vrei retete de supe incearca aceasta reteta simpla si rapida
rosii, rosia, rosie, legume, rosie romaneasca, rosii de gradina, retete cu rosii, preparate din rosii, mancaruri cu rosii, retete culinare, legume romanesti,

Cum se prepara supa de rosii. Pentru 6 portii de supa avem nevoie de 1kg rosii de gradina bine coapte, 2 cepe, 3 cartofi, 2 morcovi, ¼ telina radacina, 1 ardei gras, 3 linguri ulei, 500ml apa, 1 mana fidea, 1 lingurita sare, ½ legatura patrunjel verde. Supa se prepara foarte simplu in aproximativ 40 minute. 
legume pentru supa de rosii, mancaruri cu legume, retete cu legume, preparate din legume, retete culinare, preparate din legume,

Cum se face supa de rosii. Pregatim toate legumele pe care le curatam si le spalam foarte bine sub jet de apa. Rosiile le curatam de cotor si le taiem cubulete, sau le mixam la blender, ori le dam pe razatoare. Ceapa o taiem marunt, morcovii si telina cubulete, ardeiul bucatele, cartofii bucati potrivit de mari, verdeata o tocam marunt. 
Incingem putin ulei intr-o cratita si calim 2-3 minute toate legumele, adaugam 1 lingurita de sare si le amestecam in uleiul incins dupa care adaugam rosiile si le dam in clocot. Completam cu apa pna la consistenta dorita si fierbem mancarea la foc mediu pana cand toate legumele sunt fierte.
Supa nu trebuie sa fie nici prea zemoasa dar nici prea groasa, cel mai bine se face dupa gustul fiecaruia adaugand apa pana la consistenta dorita. Cand legumele sunt fierte se adauga o mana de fidea, se potriveste gustul de sare si se mai fierbe 1 minut dupa care se opreste focul, se adauga verdeata tocata marunt si se acopera cratita cu capac. 
preparare supa de legume, mancarusri cu legume preparate culinare de vara, retete culinare,

Supa de legume se serveste calda fiind foarte gustoasa, dar si rece fiind foarte revigoranta servita in special pe timpul verii. 
supa de vara, mancaruri cu legume, retete de post, supe, sanatate, retete culinare, nutritie, diete, cure, mancaruri de post,

Supa de rosii, o supa de vara preparata in special pe timpul verii atunci cand rosiile sunt proaspete, dar se poate prepara si iarna cu suc de rosii fiind la fel de gustoasa. Se serveste cu un ardei iute si verdeata tocata marunt presarata deasupra. Daca cauti mancaruri cu legume si retete de post atunci incearca aceasta reteta de supa, o supa foarte apreciata pentru sanatate, diete, cure de slabire, regim alimentar, etc.  
Pofta Buna! 
supa de rosii, supe, supa, mancaruri cu legume, retete de post, mancaruri de post, preparate de post, sanatate, dieta, retete culinare,

Omleta cu peste

Retete Culinare Mic Dejun Reteta Omleta Pufoasa Cu Peste Hamsie Si Branza La Tigaie De Casa


Omleta cu peste reteta,

Cea mai buna omleta cu peste se prepara cu peste afumat sau uscat, dar la fel de gustoasa este si omleta cu hamsii. Este o reteta pentru micul dejun foarte gustoasa si hranitoare, iar pentru 2 portii avem nevoie de 4 oua, 10 pestisori hamsii, 2 linguri ulei de floarea soarelui, 50g branza telemea, piper macinat si verdeata proaspata dupa gust (marar, patrunjel). Se mai poate pune putin cascaval ras deasupra. 
Oua reteta,

Cum se face omleta cu peste. Daca cumva avem pestele prajit dinainte atunci este foarte simplu. Daca avem peste proaspat atunci intai il curatam de cap si intestine, il spalam foarte bine si il presaram cu putina sare. Apoi il trecem prin faina, il scuturam usor de surplusul de faina si il prajim intr-o tigaie cu ulei incins. 
Cum se prepara omleta cu peste. Incingem putin ulei intr-o tigaie, asezam pestele prajit, apoi presaram branza rasa si apoi ouale batute spuma. 
Peste hamsie la tigaie reteta,

Preparare ompleta cu peste la tigaie reteta,

Condimentam cu piper si prajim omleta timp de 2-3 minute la foc mediu pana cand este gata. 
Preparare omleta cu peste reteta,

Omleta cu peste la tigaie reteta,

Cand omleta este frumos rumenita o scoatem pe o farfurie si o servim calda cu paine neagra si o salata de sezon.
Omleta cu branza si hamsii, un fel de mancare pentru mic dejun gustos, sanatos si consistent care se face foarte usor si repede. Daca cauti retete de peste si preparate din peste pentru un mic dejun mai deosebit incearca aceasta reteta. Pofta Buna!  
Omleta cu branza si peste reteta,

Omleta reteta,