Google+

1 martie 2013

Friptura din cotlet de porc la cuptor

Reteta Friptura De Porc Si Pui Cu Cartofi La Cuptor 


Ingrediente: 

  • 4 cotlete de porc 
  • 4 copane de pui 
  • 5 catei de usturoi 
  • 250 ml de vin 
  • 4 cartofi 
  • cimbru 
  • ulei 
  • sare 
  • piper 


Mod de preparare: 

      Cotletele de porc se condimenteaza, se sareaza dupa gust, se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Copanele de pui se cuarata, se spala, se condimenteaza dupa gust si se asaza in tava printre cotletele de porc. Cartofii se curata, se spala, se taie in 2-4 bucati, se condimenteaza si se aseaza printre bucatile de carne. Se stropesc cu vin, se pun cateva boabe de piper, se adauga usturoi taiat felii. Se introduce tava in cuptorul incins pentru 20 de minute. Apoi se scoate tava, se intoarce carnea, se mai adauga vin si se introduce din nou in cuptor pentru 20 minute. Friptura de porc si de pui la cuptor, o reteta de mancare gustoasa si aromata pe care o mananci oricand cu placere si satisfactie. 
POFTA BUNA! 

fripturi, friptura de porc, friptura de pui, retete culinare, retete de mancare, retete cu porc, retete cu carne de porc, retete cu pui, retete cu carne de pui, preparate din porc, preparate din pui,

fripturi, friptura din cotlet de porc la cuptor, friptura de pui, retete culinare, retete de mancare, retete cu porc, retete cu carne de porc, retete cu pui, retete cu carne de pui, preparate din porc, preparate din pui,

fripturi, friptura de porc, friptura de pui, retete culinare, retete de mancare, retete cu porc, retete cu carne de porc, retete cu pui, retete cu carne de pui, preparate din porc, preparate din pui,

Un comentariu: