Google+

1 martie 2013

Oua umplute Preparate Culinare

Retete Culinare Aperitive Reteta Oua Umplute


Oua umplute retete culinare,
Ingrediente

  • 5 oua fierte tari 
  • 1 pate de ficat mic 
  • 1 lingurita de mustar 
  • 2-3 linguri de maioneza 
  • 5 linguri de smantana sau iaurt 
  • sare dupa gust 
  • piper macinat dupa gust 
  • patrunjel verde pentru ornat 

Mod de preparare 
Ouale fierte tari se curata de coaja si se taie pe jumatate si li se scot galbenusurile. Se amesteca galbenusurile cu pate, mustar, putina maioneza, sare, piper, patrunjel taiat mic, pana se obtine o pasta. Se gusta si se potriveste gustul dorit. Se umple fiecare albus de ou cu pasta obtinuta si se asaza pe un platou cu fata in jos. Se amesteca 5 linguri smantana cu 2 linguri maioneza, sare dupa gust si se toarna in platou peste oua. Se orneaza fiecare ou cu cate o frunza de patrunjel. 
Oua umplute, o reteta de aperitiv care ar trebui sa nu lipseasca de la mesele noastre festive. Alta reteta de oua umplute: oua umplute cu sos tartar
Pofta Buna!

Ingrediente oua umplute reteta,



Oua umplute cu pate reteta,

Oua umplute in sos de smantana cu maioneza reteta,

Oua umplute de casa reteta,

Oua umplute aperitiv reteta,

Oua umplute in sos alb reteta,

Oua umplute reteta,

4 comentarii: