22 septembrie 2013

Rosii coapte la borcan

Reteta Rosii Coapte La Borcan Pentru Iarna



Ingrediente:

  • rosii bine coapte
  • sare

Mod de preparare:

     Rosiile se spala si se coc pe gratar, pe plita sau intr-o tava la cuptor. Rosiile coapte se scot intr-un castron, se acopera cu un capac si se lasa sa se raceasca putin. Dupa ce s-au racit putin se curata de coaja si se paseaza cu o furculita scotand cotorul. Se sareaza dupa gust, se pun in borcane si se inchid bine. Se poate adauga cate o ciusca intreaga iute in fiecare borcan. Borcanele se fierb in apa 20-30 minute, se scot si se acopera cu un prosop, se lasa asa pana se racesc. 
POFTA BUNA! 

rosie, rosii, legume, retete cu rosii, preparate din rosii, retete culinare,

rosii coapte si pasate, rosii coapte la borcan pentru iarna, retete, sosuri,

rosii coapte pentru iarna, conserve pentru iarna, rosii coapte si pasate la borcan, retete, sosuri,

sos de rosii coapte la borcan pentru iarna, retete, sosuri, sos picant pentru iarna,

reteta sos de rosii coapte la borcan pentru iarna, retete culinare, sosuri,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu