21 februarie 2013

Drob de porc

Retete Pentru Paste Si Craciun Reteta Drob De Porc



drob, drob de porc, retete drob, reteta drob, drob retete, drob reteta, retete de paste, retete de craciun, retete de mancare, retete culinare, preparate culinare, retete cu carne de porc, drob din maruntaie, aperitive, drob porc, aperitive, gustari,
Ingrediente drob de porc
  • 3 inimi de porc
  • 3 rinichi de porc
  • 1 ficat mare de porc
  • 1 plaman de porc
  • 6 -10 oua
  • 1 legatura marar verde
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • ½ lingurita piper macinat
  • ½ lingurita boia de ardei iute
  • 1 lingurita sare
  • 1 foaie de placinta
  • 1 morcov,1 ceapa, piper boabe, foi dafin pentru fiert organele

Mod de reparare drob cu organe de porc
Organele de porc se spala cu apa rece, se fierb in apa cu sare si se spumeaza. In apa in care se fierb organele se pune: un morcov, o ceapa, doua foi de dafin si o lingurita piper boabe. Dupa ce organele au fiert se pun la racit si apoi se toaca marunt. Ceapa verde, mararul si patrunjelul, se spala si se toaca marunt. Ouale se bat spuma cu putina sare. Se amesteca toate ingredientele si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia. 
Se unge o tava de cuptor (forma de chec sau cozonac) cu ulei, se asaza foaia de placinta in tava si se unge cu putin ulei, se asaza frumos umplutura de drob aproape pana sus, se mai pot pune prin umplutura oua intregi fierte si curatate de coaja, se acopera deasupra cu marginile foii de placinta si se unge cu ulei si ou batut. Se introduce tava in cuptorul incins pentru aproximativ 45 de minute la 220 grade celsius. Este o reteta de drob de poc de casa delicioasa. Pofta Buna! 
Drob de porc ingrediente reteta,

Drob de porc preparare reteta,

Drob de porc umplutura reteta,

Compozitie drob de porc preparare reteta,

Drob de porc preparare reteta,

Drob de porc de casa preparare reteta,

Drob cu organe de porc preparare reteta,

Drob reteta,

Drob de porc reteta,

Drob retete,

Drob de porc reteta,

Un comentariu:

  1. Asa mai merge , acum sa vina pastele sa mancam, cred ca incerc si reteta dvs ca este foarte buna

    RăspundețiȘtergere