27 septembrie 2013

Hrean in otet

Reteta Hrean In Otet La Borcan Pentru Iarna Retete Conserve Sosuri Si Dressinguri De Casa Naturale


Reteta hrean ras in otet cu apa sare si zahar retete conserve sosuri si dressinguri de casa,

Ingrediente sos de hrean

-4 radacini de hrean proaspete
-1 lingurita zahar
-½ lingurita sare
-2 linguri otet
-100ml de apa


Mod de preparare hrean in otet

Se aleg radacini de hrean proaspete, cat mai sanatoase si mai tari pentru a se rade mai usor pe razatoarea mica. Radacinile de hrean se curata de coaja, se pun intr-un vas si se acopera in intregime cu apa. Dupa zece minute se rade hreanul pe razatoarea mica si se pune intr-un borcan cu capac, se adauga peste hrean zaharul, sarea si otetul, dupa care se completeaza cu apa si se amesteca bine pana cand sunt dizolvate toate ingredientele. Se inchide bine capacul borcanului si se pastreaza la rece in frigider. Hreanul in otet se poate servi la orice mancare, se pun cate 1-2 lingurite de hrean peste salata de sfecla rosie, racituri, fripturi sau supe din carne. POFTA BUNA!
Retete si preparate culinare cu hrean radacina,

Retete si preparate culinare cu hrean radacina,

Retete si preparate culinare cu hrean radacina ras,

Retete si preparate culinare cu hrean radacina ras,

Retete si preparate culinare cu hrean radacina ras,

Reteta hrean ras in otet cu apa sare si zahar la borcan retete conserve sosuri si dressinguri de casa,

Reteta hrean ras in otet cu apa sare si zahar la borcan retete conserve sosuri si dressinguri de casa,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu