15 mai 2013

Dovlecei prajiti

Retete Cu Dovlecei Reteta Dovlecei Prajiti Cu Iaurt Si Mujdei De Usturoi


Dovlecei prajiti retete culinare,
Ingrediente
  • 1 kg dovlecei (nu prea mari)
  • 3 linguri de faina
  • ulei pentru prajit
  • sare dupa gust

Mod de preparare
Dovleceii se spala, se curata de coaja si se taie dupa preferinta rondele sau pe lung. Nu trebuie sa taiem toti dovleceii odata, doar cat ne incap in tigaie, pentru ca sunt foarte zemosi si isi vor lasa multa apa. Se pun rondelele de dovlecei intr-un castron si se freaca cu putina sare pentru a-si lua gust, dupa care se trec prin faina. Se prajesc intr-o tigaie cu ulei pana se rumenesc bine. Dupa ce s-au prajit, se scot din tigaie pe un platou acoperit de un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei. Dovlecei prajiti, o reteta de mancare delicioasa, se servesc fierbinti sau reci, cu mujdei de usturoi, cu iaurt sau smantana, cu un sos de iaurt cu usturoi si marar, sau un sos tzatziki
Pofta Buna!

Dovlecei reteta,

Preparare dovlecei reteta,

Preparare dovlecei retete,

Dovlecei prajiti reteta,

Dovlecei prajiti cu sos de iaurt si marar reteta,

Dovlecei prajiti cu sos de iaurt si mujdei de usturoi reteta,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu