Google+

4 aprilie 2013

Mujdei de usturoi Retete Mujdei De Usturoi Crema

Reteta Mujdei De Usturoi Frecat Crema 



Ingrediente:

  • 1-2 capatani de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • otet sau zeama de lamaie
  • sare
  • ulei
  • apa


Mod de preparare:

     Usturoiul se curata, se pot inlatura si nervurile verzi incoltite din interior. Se piseaza si se freaca bine cu sare pana se obtine o pasta-crema. Cel mai bine se freaca cu o sare mai mare, nu fina. Se adauga cate putin ulei si se amesteca in continuare. Se adauga dupa preferinta cateva picaturi de otet sau zeama de lamaie, se amesteca pana se obtine o crema asemanatoare maionezei. Se adauga putina apa si se amesteca, se mai adauga apa pana la consistenta dorita. Se gusta si se potriveste de sare si otet dupa preferinta fiecaruia.  
POFTA BUNA! 

usturoi, catei de usturoi, retete cu usturoi, usturoi pentru mujdei, retete se preparate culinare cu usturoi,

crema de usturoi, usturoi frecat, mujdei de usturoi crema, mujdei de usturoi frecat crema, retete si preparate culinare mujdei de usturoi frecat crema, mujdei de usturoi pentru peste prajit, pasta de usturoi,

mujdei de usturoi, usturoi frecat, mujdei de usturoi frecat, retete si preparate culinare mujdei de usturoi frecat crema, mujdei de usturoi pentru peste prajit, mujdei de usturoi pentru mancare,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu