2 februarie 2016

Omleta cu carnati

Retete Culinare Omleta Pufoasa De Casa Cu Carnati De Porc Reteta Taraneasca Traditionala


Omleta cu carnati reteta,
O reteta foarte simpla si usor de preparat pentru un mic dejun delicios, sau chiar si pentru o masa de pranz, este omleta cu carnati. Pe langa oua si carnati se mai pot adauga dupa gust: branza, cascaval, cartofi, ceapa verde sau uscata, rosii, ardei, etc. Omleta se serveste calda si proaspata, asezonata cu sare si piper dupa gust, alaturi de o salata de sezon sau muraturi, gogosari si castraveti in otet. 
Cum facem o omleta gustoasa? Foarte simplu, pentru 2 portii avem nevoie de 4 oua, o bucata de carnat de casa sau de cumparat, o bucatica de branza, putin piper si o lingurita de ulei. Ulei nu punem mult deoarece carnatii contin grasime destula, la fel si sare. Taiem carnatul bucati (rondele) subtiri de 0,5 cm fiecare, ouale le batem spuma, branza o taiem cubulete sau o dam pe razatoarea mare. 
Omleta cu carnati ingrediente reteta,

Incingem o tigaie cu putin ulei si prajim foarte putin bucatile de carnat, apoi adaugam branza si ouale. Omleta o putem amesteca in tigaie sau o lasam asa pana cand oul se incheaga si o putem intoarce si pe cealalta parte ca pe o clatita. 
Omleta cu carnati preparare reteta,

Omleta taraneasca cu branza si carnati, o mancare simpla si rapida din oua, branza si carnati, o reteta pentru masa de pranz dar si pentru un mic dejun sanatos si consistent. Pofta Buna! 
Omleta reteta,

Omleta cu branza si carnati reteta,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu