28 aprilie 2017

Quesadilla cu piept de curcan

Reteta Quesadilla Cu Carne De Curcan La Tigaie Facuta Acasa


retete mancare mexicana reteta quesadilla cu piept de curcan,

Quesadilla cu curcan, o reteta de mancare simpla din bucataria mexicana, foarte gustoasa si rapid de preparat. Quesadillas este denumirea unei placinte cu branza preparata la tigaie, gratar sau grill, umpluta dupa gust cu branza, cascaval, carne, legume si servita simpla sau cu smantana, sos guacamole (avocado pasat, ceapa verde, chili, lamaie, condimente) sau sos salsa (rosii cubulete, ceapa verde, ardei iute, condimente).

Reteta mancare mexicana retete quesadilla cu curcan si legume de casa tortilla cu pui rapida fast food,

Cum se prepara quesadilla. Pentru 2 portii avem nevoie de 4 tortilla, 500g piept de curcan sau piept de pui, 200g cascaval sau branza buna, 2 rosii, 1 lingura oregano uscat, 4 linguri ulei de masline, 4 cepe verzi, 1 ardei rosu, 1 ardei galben, 1 lamaie, ½ lingurita sare, ½ lingurita piper macinat. Reteta este gata in 30 minute iar umplutura si condimente se pun dupa gustul fiecaruia.
Reteta tortilla retete mancare mexicana quesadilla,

Retete cu legume cascaval si carne de curcan reteta quesadilla,

Cum procedam, facem intai o marinata amestecand 2 linguri ulei de masline, 1 lingura oregano uscat, zeama de la o lamaie mare, ½ lingurita sare si ½ lingurita piper macinat. In aceasta marinata bagam pieptul de curcan taiat fasii ca la shaorma, amestecam bine si lasam 10 minute timp in care ne ocupam de restul ingredientelor.
Retete piept de curcan la marinat reteta quesadilla,

Ceapa verde o taiem rondele, rosiile si ardeii le taiem cubulete, branza sau cascavalul il dam pe razatoarea mare. Incingem o tigaie si rasturnam carnea cu tot cu marinata in tigaie, prajim la foc tare timp de 3-4 minute carnea pe ambele parti ca sa prinda culoare, focul trebuie tare iar pieptul trebuie sa prinda doar putina culoare la exterior, mijlocul ramanand moale si suculent, deci nu trebuie uscat. Scoatem carnea cand este gata si in tigaia incinsa rasturnam toate legumele si le inmuiem foarte putin la foc tare 2-3 minute. 
Retete carne de curcan la tigaie reteta quesadilla,

Retete legume la tigaie reteta quesadilla,

Acum avem toate ingredientele pregatite iar ca sa ne fie mai usor impartim carnea prajita si legumele in 2 parti egale, iar cascavalul in 4 parti egale.

Cum se face quesadilla, incingem o tigaie la foc mediu, punem 1 lingura de ulei si 1 tortilla, presaram deasupra ¼ cascaval ras iar cand cascavalul incepe sa se topeasca asezam ½ carne prajita si legume, presaram ¼ cascaval deasupra si acoperim cu 1 tortilla.
Preparare reteta mancare mexicana retete quesadilla cu curcan si legume de casa tortilla cu pui rapida fast food,

Acoperim tigaia cu capac si lasam 3 minute la foc mic, apoi intoarcem tortilla pe cealalta parte si mai lasam inca 3-4 minute sa se faca, depinde cat de rumena ne place. Cand este gata o scoatem pe un fund de bucatarie si repetam operatiunea pentru cealalta quesadilla.
Reteta mancare mexicana retete quesadilla cu curcan si legume de casa tortilla cu pui rapida fast food,

Le servim fierbinti taiate bucati ca pe pizza, merg cu smantana sau iaurt, cu un sos picant sau cu ce ne place. Quesadilla de casa, o mancare mexicana delicioasa, o gustare cu carne si legume de care te indragostesti imediat! Pofta Buna!
Reteta mancare mexicana retete quesadilla cu curcan si legume de casa tortilla cu pui rapida fast food,

Reteta mancare mexicana retete quesadilla cu curcan si legume de casa tortilla cu pui rapida fast food,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu