6 aprilie 2017

Pizza cu blat de paine

Retete Pizza De Casa Pe Blat De Paine Cu Legume La Cuptor


retete mancare reteta pizza de post cu legume pe blat de paine,

Cum facem rapid o pizza de casa fara aluat, o reteta de pizza de post cu legume pe un blat de paine feliata, o pizza coapta la cuptor delicioasa pe care o prepari oricand esti in criza de timp. Binenteles ca pizza cu legume de post nu este atat de aspectuoasa ca atunci cand pui cascaval ras deasupra sau alte branzeturi sau mezeluri placut mirositoare, dar pentru perioadele de post aceasta pizza este minunata. 
retete pizza de casa de post cu blat de paine,

Cum se face pizza de post fara aluat. Intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt asezam felii de paine de preferinta mai vechi, feliile le ungem cu pasta de tomate sau ketchup pentru o consistenta mai tare sau le trecem 1-2 secunde prin suc de rosii pentru o consistenta mai moale. Putem folosi paine feliata daca vrem blatul mai subtire, sau feliile le putem taia noi la grosimea dorita pentru un blat mai gros. 
retete blat pentru pizza cu paine feliata,

reteta si mod de preparare pentru pizza de post cu legume,

Peste blatul de paine asezam legume dupa gust: ceapa verde taiata rondele, ardei gras sau capia taiat feliute, ciuperci taiate felii, masline fara samburi, soia granule hidratata si scursa bine de apa, felii de rosii, sare, piper, cimbru, etc. 
retete si mod de preparare pentru pizza de post cu legume cu blat de paine,

reteta si mod de preparare pentru pizza de post cu legume pe blat de paine,

Stropim cu ulei de masline deasupra si coacem tava la cuptor la 250 grade timp de 30 minute sau cat de rumena ne place pizza. Cand este gata o scoatem din cuptor si o lasam 5-10 minute apoi o portionam sau o rupem pur si simplu cu mana. 
reteta si mod de preparare pentru pizza de casa cu legume,

retete pizza de casa cu blat de paine reteta de post cu legume,

Pizza de post, o reteta de mancare gustoasa si simplu de preparat pe care o mananci oricand cu placere. 
Pofta Buna! 
reteta pizza de casa cu blat de paine retete culinare de post,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu