26 aprilie 2015

Patrunjel lamaie si miere

Bautura Care Scade Natural Colesterolul Si Te Ajuta Sa Slabesti Rapid Si Sanatos


Bautura din patrunjel miere si lamaie reteta,
Ingrediente bautura cu patrunjel
-1l apa
-2 legaturi patrunjel proaspat
-½ kg lamai
-2 linguri miere de albine

patrunjel, miere, lamaie, lamai, retete cu patrunjel lamaie si miere de albine, alimente minune, retete cu patrunjel, retete cu miere, retete cu lamaie, retete culinare, remedii naturiste, tratamente naturiste, alimente minune,


Mod de preparare bautura cu patrunjel miere si lamaie
Un adevarat leac din batrani (leac babesc), un remediu natural pentru scaderea colesterolului, o reteta foarte simpla si la indemana oricui se poate prepara din 3 alimente minune, foarte benefice pentru organism: patrunjel verde, lamaie si miere de albine. Consumate impreuna, in special patrunjelul si lamaia scad nivelul colesterolului din sange prevenind astfel bolile cardiovasculare, bolile de inima, iar mierea de albine este un tonic general. 
Dar ce alte beneficii aduc organismului aceste alimente miraculoase, in special patrunjelul (petroselinum crispum):  
 - patrunjelul contine vitamine si minerale, uleiuri esentiale naturale si flavonoide benefice organismului,
 - puternic antioxidant, ne protejeaza impotriva radicalilor liberi,
 - combate si trateaza raceala, gripa si febra,
 - in diferite infectii urinare, ajuta la eliminarea pietrelor de la rinichi,
 - consuma patrunjel si scapi de gaze intestinale si o sa ai o respiratie proapata, 
 - in probleme menstruale, cum ar fi cistita, 
 - reduce rapid nivelul colesterolului din sange, 
 - sucul de lamaie si miere protejeaza ficatul, 
 - patrunjelul si lamaia intareste inima si imunitatea organismului,
 - creste pofta de mancare si imbunatateste apetitul, 
 - cu efecte miraculoase in diete si cure de slabire, etc. 

Cum se prepara bautura care te ajuta sa slabesti rapid si sanatos, bautura care reduce rapid colesterolul din sange. In primul rand este indicat un regim naturist fara grasimi si zahar, fara oua, lapte, smantana, carne grasa, prajeli, prajituri, etc. Se face analiza colesterolului inainte de cura si dupa terminarea curei pentru a compara rezultatele.

Se pot face mai multe retete cu patrunjel, toate pana la urma duc la acelasi rezultat mult dorit, dar dupa parerea mea reteta nr.1 este cea mai buna: 
  1. Bautura din patrunjel lamaie si miere. Bautura se prepara seara si trebuie sa stea timp de 12 ore la rece la macerat. Se pune 1 litru de apa la fiert. Patrunjelul si lamaile se spala bine sub jet de apa rece. Patrunjelul se toaca marunt, apoi se pune in apa care tocmai a inceput sa fiarba si imediat se opreste focul si se lasa asa pana a doua zi, dupa ce s-a racit se pastreaza bineinteles la rece. A doua zi se strecoara intr-un recipient de sticla si se adauga dupa gust 1-2 linguri cu varf de miere de albine naturala cumparata de la apicultori. Cum se recunoaste o miere de albine cat de cat naturala si buna? Mierea de albine care dupa aproximativ 5-7 zile incepe sa se zahariseasca este foarte buna. Lamaile se storc bine si se adauga zeama de lamaie in bautura de patrunjel. Se amesteca bine compozitia pana cand mierea este bine dizolvata. Se consuma de preferinta pe stomacul gol si inainte de masa, in fiecare dimineata cate 200ml. Bautura se pastreaza la frigider. Cura se tine 2 saptamani. In functie de cum se simte fiecare, se pot consuma si 3 pahare de 200ml pe zi inaintea fiecarei mese.

  1. Bautura cu patrunjel lamaie si miere. Bautura se prepara seara. De exemplu: seara la ora 19 se pun ingredientele la macerat, iar dimineata la ora 7 se poate consuma. Se pune un litru de apa la fiert, iar cand apa fierbe se opreste si se lasa sa se raceasca. Patrunjelul si lamaile se spala bine sub jet de apa. Cand apa este calduta se adauga patrunjelul tocat marunt si lamaile cu tot cu coaja taiate feliute. Se pastreaza la rece pana a doua zi cand se strecoara intr-un recipient de sticla si se consuma dimineata pe stomacul gol inainte de mesa cate 200ml. Se indulceste dupa gust cu 1-2 linguri de miere naturala. Cura se tine 2 saptamani.

  1. Suc de patrunjel. Sucul de patrunjel se prepara astfel: se ia o legatura de patrunjel verde si foarte proapat, se aleg frunzele de patrunjel, se spala foarte bine sub jet de apa rece si se mixeaza la blender impreuna cu o ceasca de apa plata (150ml). Dupa 30 de minute se strecoara si se pastreaza la frigider intr-un recipient de sticla. Se consuma pe stomacul gol inainte de masa cate 3 linguri de suc de patrunjel amestecate de preferinta intr-o ceasca de suc de morcovi, apa plata, sau orice fel de suc natural de legume avem in casa.

  1. Vin de patrunjel. Vinul de patrunjel se prepara dintr-o legatura de patrunjel proaspat tulpina si frunze, 1l de vin de butuc de casa dupa preferinta rosu sau alb, 2 linguri de miere de albine naturala si 2 linguri de otet de mere luat de la plafar. Patrunjelul se spala bine, se toaca marunt si se adauga in vin impreuna cu 2 linguri de otet. Se lasa compozitia la macerat timp de 7 zile amestecand periodic, dupa care se adauga mierea de albine si se amesteca, iar dupa ce mierea este bine dizolvata se strecoara vinul. Bautura din vin si patrunjel se pastreaza la rece intr-un vas de sticla si se consuma cate 50ml pe stomacul gol inainte de masa. Este un foarte bun remediu natural si adjuvant in tratarea problemelor de inima, digestive si legate de apetit.

Dar frunzele de patrunjel verde sau uscat adaugate in diferite salate si mancaruri gatite dau un gust si o aroma deosebita preparatului.

Patrunjel si lamaie reteta,

Bautura din patrunjel preparare reteta,

Suc de lamaie reteta,

Miere de albine reteta,

Bauturi naturiste pentru slabit retete,

Bautura care scade colesterolul din sange reteta,

14 aprilie 2015

Friptura de miel la cuptor

Cum Se Face Friptura De Miel Pentru Masa De Paște 


Friptura de miel la cuptor reteta,

Ingrediente friptura de miel

  • 2 pulpe de miel cu coaste (carne de miel cu os) 
  • 10 fire usturoi proaspat 
  • 2 linguri ulei 
  • 1 lingurita sare grunjoasa
  • 1 lingurita piper negru macinat 
  • 1 lingurita boia de ardei dulce 
  • 300ml vin alb demisec
  • 150ml apa 
Friptura de miel ingrediente reteta,

Mod de preparare friptura de miel la cuptor

In primul rand se alege o carne de miel tanar si crescut la tara la noi in Romania, mielul sa aiba o greutate maxima de 10-12 kg, carnea se va face mai repede si va avea un gust adevarat de miel. Carnea de miel se curata putin de grasimea in exces, se spala si se lasa putin sa se scurga de apa. 
Carne de miel reteta,

Usturoiul verde cu tot cu frunze se curata si se spala. Cu un cutit subtire se cresteaza pulpele de miel si se inteapa in 2-3 locuri, se fac mici incizii dintr-o parte a pulpei in cealalta. Carnea de miel se condimenteaza dupa gust cu sare, piper macinat si boia de ardei dulce, iar in inciziile facute se baga cate un fir de usturoi. Se unge o tava de cuptor cu putin ulei, se asaza frumos pulpele de miel, din firele de usturoi ramase se impletesc cateva coronite de usturoi si se pun printre bucatile de carne
Miel la cuptor preparare reteta,

Se stropeste carnea cu putin ulei, se adauga o ceasca de apa si una de vin, se acopera tava de friptura cu o folie de aluminiu sau hartie de copt si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute la 220 grade celsius. 
Friptura de miel preparare reteta,

Cat timp friptura sta la cuptor se prepara o garnitura formata dintr-o salata de varza proaspata sau o salata de sezon compusa din salata verde, ceapa verde, ridichii, ulei de masline, otet de mere, marar si patrunjel proaspat. Dupa 30 de minute se scoate tava din cuptor, se da la o parte folia de aluminiu, se intoarc bucatile din carne de miel si se adauga restul de vin alb. 
Friptura de miel preparare reteta,

Se da la cuptor fara folie de aluminiu inca 30 de minute, pana cand carnea este frumos rumenita si sosul a scazut putin. 
Friptura de miel la cuptor reteta,

Friptura din carne de miel la cuptor, o reteta de friptura traditionala de Paști foarte gustoasa si deliciosa, o reteta nelipsita dintr-un meniu preparat pentru masa de Paște, o friptura de miel ca la mama acasa. Alte retete de mancare traditionala, retete cu miel aici, retete de fripturi aici, retete de Paști aici. Pifta Buna! 
Friptura de miel reteta,

Friptura de miel reteta,

Friptura din carne de miel reteta,