4 decembrie 2013

Sabie Luna Plina (FMS)

Unde Pica FMS - Sabie Luna Plina+9 - FMS PVP - FMS PVM - Drop Arme Metin2




Sa vorbim putin despre FMS:

     FMS-ul (Sabie Luna Plina) este o arma folosita de la levelul 30, daca este buna o putem folosi pana la level 60. Este una dintre cea mai cautata arma de level 30 din Metin2. Ca FMS-ul mai este si RIB-ul. FMS-ul pica la BRUTALII din map2 si Valea Seungryong (SPECIALISTII BRUTALI; ARCASII BRUTALI), la ARCASII SALBATICI, la GENERALII SALBATICI , la CAPITANUL BESTIE, la LUPII ALPHA ALBASTRI BLESTEMATI. Levelul cel mai bun pentru drop este: 27;28;29;33. Daca ai un level mai mare se poate face urmatoarea chestie: se face un FARMER si se pastreaza la un level (din cele enumerate) la care consideri ca ai drop-ul cel mai bun, mai conteaza si norocul. De exemplu: daca la level 27 dupa 2-3 brutali omoratit ti-a picat un FMS, atunci n-are rost sa mai cresti in level cu speranta ca daca ai level mai mare o sa ai noroc mai mult, il faci FARMER si il pastrezi la level 27. FMS-urile sunt foarte apreciate si cautate pentru PAGUBELE pe care le au: PAGUBA MEDIE si PAGUBA COMPETENTEI. Datorita acestor doua pagube FMS-urile se impart in doua: FMS-ul PVM si FMS-ul PVP. 
FMS-ul PVP este FMS-ul cu PAGUBA COMPETENTEI cu+ …paguba competentei mareste doar atacul dat cu skilul(ex: vartejul sabiei; incizie tripla; atacul spiritului…etc). Este folosit in special pentru duel. I se va atasa dupa preferinta cate o piatra+4 care ii va spori puterea. De exemplu: daca ii atasam o piatra impotriva ninja+4, aceasta ii va da un plus de +25% impotriva ninja. 
FMS-ul PVM este FMS-ul cu PAGUBA MEDIE cu+ ...paguba medie mareste atacul dat pe lama impotriva MONSTRILOR sau PIETRELOR METIN. Este folosit pentru omorat MOBI si pentru a creste in level mai usor si mai repede. Un FMS cu PAGUBA MEDIE de 40% de exemplu va avea valoarea atacului cu 40% mai mare decat valoarea atacului dat de arma in sine. I se va atasa cate o piatra dupa preferinta +4. Cele mai utilizate sunt: PIATRA LOVITURA CRITICA+4 si PIATRA PATRUNDERII+4. 









Un comentariu: