13 decembrie 2013

Sardina la cuptor

Retete Pestele La Cuptor - Cum Facem Sardina La Cuptor


peste, sardina, retete de peste, preparate din peste, mancaruri cu peste, retete de mancare, retete culinare,

Ingrediente:

  • 1 kg pestesardina
  • 2 lingurite de sare
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri de otet
  • 1 lingurita piper boabe
  • 3-4 foi de dafin
  • 1 lingurita cimbru
  • 50ml de vin alb
  • 1 ceasca apa
  • 1 lamaie

Mod de preparare:

     Pestele se curata de intestine, urechi si solzi, se spala bine si se sareaza. Daca dorim putem sa le taiem si capetele. Se unge o tava de cuptor cu ulei, se asaza frumos pestele in tava, se condimenteaza cu piper, foi de dafin si cimbru, se stropeste cu otet si vin, iar la sfarsit se adauga o ceasca de apa. Incingem cuptorul si introducem tava in cuptor unde o lasam 40-50 minute, timp in care pestele va fi gata si zeama va scade putin. Cand este gata putem servi pestele fierbinte alaturi de cateva felii de lamaie, dar este la fel de gustos si rece. 
POFTA BUNA!  
ALTE RETETE:  Macrou marinat  Macrou la cuptor in hartie de copt  Macrou la gratar  Macrou prajit  Macrou la cuptor in folie de aluminiu  Macrou la cuptor cu rosii si usturoi  Macrou la cuptor  Crap la cuptor cu legume  Peste novac prajit cu mujdei  Macrou la cuptor cu masline  

peste, sardina, retete de peste, preparate din peste, mancaruri cu peste, retete de mancare, retete culinare,

peste, sardina, sardina la cuptor, retete de peste, preparate din peste, mancaruri cu peste, retete de mancare, retete culinare,

peste, sardina, retete de peste, preparate din peste, mancaruri cu peste, retete de mancare, retete culinare, retete cu sardina, sardina gatita,

peste, sardina la cuptor, retete de peste, preparate din peste, mancaruri cu peste, retete de mancare, retete culinare, retete cu sardina,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu