4 iulie 2016

Omleta cu branza si legume

Retete Culinare Omleta Taraneasca De Primavara Cu Branza Si Legume Pentru Micul Dejun Reteta De Casa


Omleta cu branza si legume reteta,

O reteta simpla de omleta pufoasa preparata la tigaie se poate face acasa in bucatarie din oua, branza, ceapa, rosii si cascaval. Reteta de omleta se prepara in doar zece minute si poate constitui un fel de mancare gustos si un mic dejun rapid dar consistent si sanatos. Omleta o poti servi simpla sau alaturi de o salata de sezon.
Pentru o singura portie ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 2 oua proaspete de tara, 20g branza uscata, 10g cascaval, 1 ceapa rosie mica, 1 rosie bine coapta, 1 lingura ulei de masline, sare si piper dupa gust. Mai poti adauga dupa preferinta putina verdeata proaspata tocata marunt (marar verde) si un varf de ardei iute daca-ti place gustul putin picant. 
Omleta ingrediente reteta,

Cum facem o omleta gustoasa, perfecta si rapida pentru atunci cand suntem in criza de timp. Cum procedam, ouale le batem spuma si le amestecam cu branza rasa pe razatoarea mica. Ceapa o curatam si o taiem fideluta, iar rosia feliute. Incingem putin ulei intr-o tigaie si calim 1 minut ceapa, apoi punem rosiile si le tinem si pe ele tot 1 minut. Presaram putina sare si piper si rasturnam peste ceapa si rosii ouale amestecate cu branza pe toata suprafata tigaii, iar dupa 2 minute presaram cascaval ras deasupra, iar dupa 1 minut oprim focul si scoatem omleta pe o farfurie. O servim calda simpla sau cu o salata de rosii cu ceapa si castraveti. 
Omleta preparare reteta,

Omleta cu branza reteta,

Omletă cu branza si rosii, o reteta ideala si rapida pentru un mic dejun hranitor si foarte gustos, o omleta de primavara care merita incercata, un fel de mancare rapid si ieftin la indemana oricui. Pofta Buna! 
Omleta cu rosii reteta,

Omleta taraneasca cu branza si legume reteta,

Salata reteta,

Reteta mic dejun,

Omleta pufoasa reteta,

Retete mic dejun,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu