26 iulie 2016

Friptura Retete gratar de porc

Retete Friptura Din Carne De Porc Cu Os Preparata La Gratar


friptura de porc, carne de porc cu os la gratar, coaste de porc la gratar, retete cu porc, retete culinare, preparate din porc, retete de mancare,

     O reteta pentru un gratar perfect, un gratar de porc rapid si simplu de preparat, foarte gustos de te lingi pe degete se poate face din coaste de porc. Ce este mai gustos la un preparat la gratar cu carne de porc decat o bucata de carne cu os pe care sa-l rozi la final.
Pentru preparare avem nevoie de coasta de porc, coasta trebuie sa aiba atat carne dar si un strat de grasime care este foarte gustoasa si sa nu fie batrana, bucata de porc se poate pune intreaga pe gratar sau se poate portiona in bucati de cate 1-2 coaste. 
carne de porc, retete cu porc, preparate din porc, retete culinare, retete, carne de porc cu os,

Eu am taiat bucata de carne de porc cu os de-a lungul fiecarui os separand astfel fiecare coasta una de alta. Am taiat cu grija si am lasat pe fiecare os un strat generos de carne si grasime, am condimentat fiecare bucata cu sare, piper, cimbru, cateva picaturi de ulei si le-am lasat la rece 20 minute sa-si ia gust cat timp am incins un gratar. Langa friptura de porc mai poti pune si cateva legume preferate pe gratar servite ca o garnitura: felii de cartofi, dovlecei, ardei, vinete, fire de ceapa si usturoi verde intregi, etc.
Cand gratarul a fost incins am pus bucatile de carne si le-am fript pe ambele parti astfel incat carnea sa nu se usuce dar sa fie facuta, iar interiorul sa ramana moale, chiar in sange daca ne place astfel, dar carnea din jurul osului sa fie facuta bine si nu cu sange. Am servit friptura fierbinte alaturi de legume fripte la gratar, mai poti pune alaturi si un sos dulce sau condimentat si usor picant. 
Pofta Buna! 
fripturi, friptura de porc, coaste de porc la gratar, retete de mancare, retete culinare,

gratar de porc, friptura de porc, mancaruri la gratar, retete culinare,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu