21 august 2016

Omleta simpla si rapida

Reteta Omleta Simpla Cu Branza Si Salata Pentru Un Mic Dejun Reusit Retete Culinare De Casa


Omleta simpla si rapida reteta,

Omleta cu branza si salata de rosii cu castraveti, un fel de mancare simplu si gustos, o reteta rapida pentru un mic dejun simplu dar sanatos si consistent. Reteta este foarte simpla si se prepara in maxim 15 minute, iar ingredientele sunt pentru o portie. Cum facem omleta. Avem nevoie de 2 oua, 50g branza, 25g cascaval, 1 praf de sare si piper macinat, 1 rosie, 1 castravete si 1 lingura ulei de masline. 
Ingrediente omleta reteta,

Cum preparam omleta. In primul rand facem o salata simpla, taiem rosia feliute si castravetele rondele, le asezam intr-un castronel si presaram putina sare de mare si picuram putin ulei de masline peste ele.
Spargem ouale intrun castronel si le amestecam cu un praf de sare si piper, branza si cascavalul le radem pe razatoarea mare sau le taiem cubulete mici. Incingem o tigaie ceramica, picuram putin ulei si rasturnam branza si cascavalul, amestecam iar dupa 10 secunde adaugam si ouale peste toata suprafata. 
Preparare omleta reteta,

Lasam cateva secunde ca oul sa se lege pe o parte, apoi intoarcem si pe cealalta parte ca pe o clatita. Daca nu ne descurcam putem amesteca omleta direct in tigaie sau o taiem bucati si intoarcem fiecare bucata de omleta pe ambele parti. 
Omleta reteta,

Omleta nu se rumeneste prea tare ca se usuca, trebuie sa fie moale, pufoasa si suculenta, sa se simta toate cele 3 gusturi: de oua, branza si cascaval. O omleta adevarata nu trebuie sa fie prea incarcata, trebuie sa i se simta in primul rand gustul de ou. Omleta cu branza, o reteta de mancare cu oua cu branza la tigaie pe care n-o poti refuza, te imbie intai mirosul si apoi o mananci din priviri. Serveste omleta calda cu salata, o felie de paine intermediara proaspata si o ceasca de lapte cu cacao. Pofta Buna, sa aveti o dimineata reusita! 
Omleta cu branza reteta,

Omleta cu branza si salata reteta,

Reteta Mic Dejun,

Un comentariu: