12 august 2018

Porumb fiert la aburi

Porumb Fiert La Aburi Retete De Casa Retete De Sezon Stradale


Porumb fiert la aburi retete culinare,

Daca vrei sa mananci ceva gustos si sanatos incearca urmatoarea reteta de porumb fiert la aburi. Porumbul fiert este un aliment indispensabil dintr-o alimentatie sanatoasa avand beneficii enorme pentru sanatate, iar preparat la aburi isi pastreaza mult mai mult din calitati decat preparat fiert in apa sau copt pe gratar si grill, el merge foarte bine preparat simplu sau alaturi de alte legume.

Cum se face porumbul fiert la aburi urmareste reteta mea, iata un mod simplu si delicios de a gati stiuletii de porumb. Stiuletii de porumb tanar (porumb in lapte) se curata de panusi si matase si se spala sub jet de apa rece. Matasea de porumb se opreste si se usuca find intrebuintata la prepararea ceaiului de matase de porumb cu nenumarate indicatii terapeutice. 
Retete cu porumb,

Intr-un vas zepter la aburi se asaza porumbul intreg sau taiat dupa preferinta in 2-3 bucati, se fierbe la foc potrivit timp de 15-40 minute in functie de calitatea porumbului. Cand este gata se serveste imediat cat timp este cald pudrat cu sare de mare fina. 
Porumb la aburi retete culinare,

Porumb la aburi, un aliment de vara delicios si hranitor, o gustare si un fel de mancare consumata zilnic cu succes in diete, cure, sau pentru a-ti mentine o sanatate de fier. Incearca si alte retete cu porumb aici, pofta buna!
Porumb fiert retete culinare,

Un comentariu:

  1. Am fiert porumb in vara aceasta ca ne place la nebunie,dar nu la aburi.Am sa incerc neaparat,retetele tale le-am luat intotdeauna cu placere si incredere.

    RăspundețiȘtergere