Pateuri cu ciuperci

Pateuri Cu Ceapa Si Ciuperci - Branzoaice Cu Ceapa Si Ciuperci 


pateuri, branzoaice, retete, retete de post, retete culinare, retete de mancare, pateuri cu ceapa si ciuperci, branzoaice cu ceapa si ciuperci, pateuri de casa la cuptor, branzoaice de casa la cuptor, retete cu ciuperci, preparate din ciuperci, gustari rapide, pateuri de post, pateuri cu ciuperci,
Ingrediente aluat: 

  • 500 g de faina 
  • 2 cubulete de drojdie (50 g drojdie) 
  • 1 cana de apa (200- 250 ml) 
  • 3  linguri de ulei 
  • ½ lingurita de sare 
  • ½ lingurita zahar 

Ingrediente umplutura: 

  • 200 g de ciuperci 
  • 2 cepe 
  • ½ lingurita de sare 
  • ½ lingurita de piper macinat 
  • ½ lingurita de cimbru macinat 
  • 4 linguri de ulei 


Mod de preparare: 

     Aluatul pentru prepararea acestor pateuri de post cu ceapa si ciuperci se face la fel ca cel pentru scovergi, chifle, japoneze sau paine de casa. 
     Intr-un castron se cerne faina, se face o gropita la mijloc si se pune in ea drojdia dizolvata cu putina apa calduta sau zahar si se lasa 5-10 minute pana cand drojdia dospeste putin. Se incalzeste putin apa, in apa calduta se adauga sarea si uleiul si se amesteca, dupa care se toarna peste drojdie si se amesteca bine pana cand se obtine un aluat destul de consistent, un aluat elastic care nu se mai lipeste de maini. Se lasa aluatul sa creasca in castron acoperit cu un prosop de bucatarie la caldura pana cand isi dubleaza volumul. Dupa ce a crescut frumos se presara putina faina pe blatul de lucru si se framanta putin pana cand se obtine un sul mai gros care se taie in bucati egale. Fiecare bucata de aluat se modeleaza sub forma unei bile care se lasa pe blatul de lucru sa mai creasca. 
     Ciupercile si ceapa se curata, se spala si se taie bucatele. Intr-o tigaie cu putin ulei se pune ceapa la calit. Se adauga sare si un strop de apa si se caleste inabusit pana cand este aproape gata, iar la sfarsit se adauga si ciupercile. Se mai lasa putin pana se calesc ciupercile si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru. Se lasa umplutura sa se raceasca. 
     Se ia o bila de aluat si se intinde putin cu vergeaua, apoi se ia o ligura de umplutura si se pune pe jumatate de aluat, apoi se inchide cu cealalta parte de aluat si se lipesc marginile astfel incat umplutura sa nu iasa, dupa care se taie marginea cu un cutit spiralat de bucatarie pentru un aspect mai frumos. Se procedeaza asemanator ca la branzoaice sau suberec. Se continua cu restul de aluat si umplutura, dupa care se aseaza pateurile intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul preincalzit. Pateurile se coc la cuptor timp de 40- 50 de minute pana cand cresc, se coc frumos si capata o nuanta usor rumena. Cand sunt gata se scot din cuptor si se servesc fierbinti sau dupa ce s-au racit. 
     Pateuri cu ceapa si ciuperci, sau branzoaice cu ceapa si ciuperci, un preparat de post pregatit la cuptor foarte gustos, dintr-un aluat de casa moale si pufos, cu o umplutura delicata de ciuperci si ceapa din care cu cat mananci cu atat nu te saturi si mai vrei. Pateuri cu ciuperci, o reteta foarte buna si consistenta cand tinem post sau cand ne dorim ceva bun si sanatos, fara sa fie prajit in ulei. 
POFTA BUNA! 
pateuri, branzoaice, retete, retete de post, retete culinare, retete de mancare, pateuri cu ceapa si ciuperci, branzoaice cu ceapa si ciuperci, pateuri de casa la cuptor, branzoaice de casa la cuptor, retete cu ciuperci, preparate din ciuperci, gustari rapide, pateuri de post, pateuri cu ciuperci,

pateuri, branzoaice, retete, retete de post, retete culinare, retete de mancare, pateuri cu ceapa si ciuperci, branzoaice cu ceapa si ciuperci, pateuri de casa la cuptor, branzoaice de casa la cuptor, retete cu ciuperci, preparate din ciuperci, gustari rapide, pateuri de post, pateuri cu ciuperci,

pateuri, branzoaice, pateuri de post, branzoaice de post, pateuri de post cu ceapa si ciuperci, branzoaice de post cu ceapa si ciuperci, retete culinare, retete de mancare, pateuri cu ciuperci,

pateuri, branzoaice, retete, retete de post, retete culinare, retete de mancare, pateuri cu ceapa si ciuperci, branzoaice cu ceapa si ciuperci, pateuri de casa la cuptor, branzoaice de casa la cuptor, retete cu ciuperci, preparate din ciuperci, gustari rapide, pateuri de post, pateuri cu ciuperci,

Ciuperci umplute

Ciuperci Umplute De Post - Ciuperci La Cuptor - Ciuperci Umplute La Cuptor


ciuperci, ciuperci umplute la cuptor, ciuperci umplute, ciuperci la cuptor, retete de post, retete culinare, retete de mancare, retete garnituri, mancaruri de post, mancaruri rapide, preparate culinare, retete cu ciuperci, preparate din ciuperci, retete, ciuperci gatite,
Ingrediente: 

  • 600 g de ciuperci champignon 
  • 1 legatura de ceapa verde 
  • 1 legatura de patrunjel verde 
  • 2 linguri de ulei de masline virgin 
  • 2 catei de usturoi 
  • ½ lingurita de sare 
  • ½ lingurita de piper macinat 
ingrediente ciuperci umplute la cuptor de post,

Mod de preparare: 

     O reteta simpla si rapida de mancare, o reteta de post foarte gustoasa la indemana oricui este reteta de ciuperci umplute preparate la cuptor. Ciupercile se aleg mai mari si mai frumoase, dupa care se curata de coaja si se spala bine cu apa rece. Se lasa sa se scurga de apa pe un prosop, dupa care se toaca marunt piciorusele ciupercilor. Ceapa verde se curata, se spala si se taie si ea mai mic. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Se procedeaza semanator si cu patrunjelul verde. 
retete si preparate culinare din ciuperci preparare,

     Intr-un castronel se amesteca bucatelele de ciuperci cu ceapa verde, patrunjel, usturoi, sare si piper dupa gust. 
retete si preparate culinare umplutura pentru ciuperci la cuptor preparare,

     Se unge fiecare palarie de ciuperca cu ulei de masline, se umple cu amestecul preparat anterior si se aseaza intr-o tava de cuptor. Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa timp de 20- 30 de minute, pana cand ciupercile sunt gata. Se scot din cuptor si se servesc fierbinti sau si dupa ce s-au racit fiind deosebit de gustoase. 
     Ciuperci umplute la cuptor, o reteta de mancare de post foarte gustoasa si hranitoare, naturala si sanatoasa, sau o garnitura foarte buna alaturi de o friptura din carne de pui sau de porc si un sos de smantana cu usturoi. 
POFTA BUNA!  
ciuperci, preparare ciuperci umplute la cuptor, ciuperci umplute, ciuperci la cuptor, retete de post, retete culinare, retete de mancare, retete garnituri, mancaruri de post, mancaruri rapide, preparate culinare, retete cu ciuperci, preparate din ciuperci,

ciuperci, preparare ciuperci umplute la cuptor, ciuperci umplute, ciuperci la cuptor, retete de post, retete culinare, retete de mancare, retete garnituri, mancaruri de post, mancaruri rapide, preparate culinare, retete cu ciuperci, preparate din ciuperci,

ciuperci, preparare ciuperci umplute la cuptor, ciuperci umplute, ciuperci la cuptor, retete de post, retete culinare, retete de mancare, retete garnituri, mancaruri de post, mancaruri rapide, preparate culinare, retete cu ciuperci, preparate din ciuperci,

ciuperci, ciuperci umplute la cuptor, ciuperci umplute, ciuperci la cuptor, retete de post, retete culinare, retete de mancare, retete garnituri, mancaruri de post, mancaruri rapide, preparate culinare, retete cu ciuperci, preparate din ciuperci, retete, ciuperci gatite,

ciuperci, ciuperci umplute la cuptor, ciuperci umplute, ciuperci la cuptor, retete de post, retete culinare, retete de mancare, retete garnituri, mancaruri de post, mancaruri rapide, preparate culinare, retete cu ciuperci, preparate din ciuperci, retete, ciuperci gatite,