24 aprilie 2013

Pizza cu legume Retete Pizza De Post

Retete De Post - Pizza De Post - Pizza Cu Legume



Ingrediente:

  • 1 foaie pizza
  • kechup sau suc de rosii
  • 2 cepe mari
  • 3-4 ardei
  • 2-3 rosii
  • 500 g de ciuperci
  • 100 g de masline
  • 1-2 linguri de bulion
  • 2-3 linguri de ulei
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita de piper
  • 1/2 lingurita de cimbru

Mod de preparare:

     Prepararea blatului de pizza o gasiti aici: Blat de pizza de casa. Prepararea kechup-ului o gasiti aici: Ketchup de casa. Ceapa se curata, se spala si se taie solzi. Ardeii si rosiile se spala, se curata si se taie feliute subtiri. Ciupercile se curata, se spala foarte bine in apa si se taie feliute. Se pune o tigaie pe foc, se adauga ulei, se caleste putin ceapa (dar nu de tot), se adauga sare, se pun deasupra si ardeii, se amesteca bine si se mai lasa sa se caleasca impreuna 5 minute. La sfarsit se adauga si ciupercile si se calesc si ele inca 5 minute. 
     Maslinele se curata de samburi si se taie bucatele. Se intinde blatul de pizza si se asaza intr-o tava unsa cu putina margarina. Se inteapa aluatul cu o furculita si se unge cu o lingura de bulion sau kechup, se condimenteaza cu piper si cimbru dupa gust. Se aseaza toate ingredientele pe toata suprafata blatului de pizza, se mai condimenteaza putin dupa gust si se mai stropeste cu putin ulei de masline deasupra. Se coace tava in cuptorul incins timp de 30 de minute. Se serveste fierbinte adaugand kechup sau suc de rosii (Suc de rosii de casa.) deasupra.  
POFTA BUNA!

pizza, pizza de post, retete pizza, reteta pizza, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, legume pizza de post,ingrediente pizza de post,

pizza, pizza de post, retete pizza, reteta pizza, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, legume pizza de post,ingrediente pizza de post,

pizza, pizza de post, retete pizza, reteta pizza, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, legume pizza de post,ingrediente pizza de post,

pizza, pizza de post, retete pizza, reteta pizza, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, legume pizza de post,ingrediente pizza de post,

pizza, pizza de post, retete pizza, reteta pizza, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, legume pizza de post,ingrediente pizza de post,

aluat de pizza, pizza, pizza de post, retete pizza, reteta pizza, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, legume pizza de post,ingrediente pizza de post,

pizza, pizza de post, retete pizza, reteta pizza, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, legume pizza de post,ingrediente pizza de post,

pizza, pizza de post, retete pizza, reteta pizza, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, legume pizza de post,ingrediente pizza de post,

pizza, pizza de post, retete pizza, reteta pizza, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, legume pizza de post,ingrediente pizza de post,

pizza, pizza de post, retete pizza, reteta pizza, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, legume pizza de post,ingrediente pizza de post,

pizza, pizza de post, retete pizza, reteta pizza, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, legume pizza de post,ingrediente pizza de post,

Piure de cartofi cu soia Retete Culinare De Post

Cum Se Prepara Soia Cu Sos Si Piure De Cartofi - Retete Si Preparate Culinare - Cum Facem Soia Cu Sos Si Piure




Ingrediente pentru piure:

  • 8 cartofi mari
  • 1 cubulet margarina
  • 1 lingurita sare

Mod de preparare:

     Cartofii se curata, se spala bine, se taie cubulete si se pun in apa cu putina sare la fiert. Cand sunt fierti bine si se sfarama cu furculita cand ii incercam, ii scurgem de zeama si incepem sa ii pisam bine cu ajutorul unui instrument special pentru piure. Adaugam sare dupa gust, margarina si putina zeama de la cartofi, amestecam totul bine pana cand cartofii sunt pisati complet, obtinand astfel piure-ul dorit. Cand nu este post, putem prepara un delicious piure de cartofi folosind unt si putin lapte.


Ingrediente pentru sosul cu soia:

  • 100–200 g soia cuburi
  • 2 cepe mari
  • putin ulei
  • 7 catei de usturoi
  • 3 linguri bullion
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 1/2 lingurita cimbru

Mod de preparare:

     Se pune soia sa fiarba intr-o cratita cu apa, sare si putin piper. Se lasa sa fiarba 30 minute pana cand isi mareste volumul. Cand este gata, se scoate cu o paleta si se scurge bine de zeama. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata si se taie feliute subtiri. Intr-un ceaun se pune putin ulei, se caleste ceapa 5 minute, se adauga si soia si cateva feliute de usturoi si se continua calirea pana cand ceapa este gata si gustul a intrat bine in soia. Adaugam bulionul si condimentam cu sare, zahar, piper si cimbru dupa gust. Se adauga apa si se lasa sa fiarba bine, pana cand capata consistenta unui sos. Cand este aproape gata se adauga si usturoiul taiat feliute subtiri si se mai lasa sa fiarba inca 5 minute. Se serveste fierbinte peste piureul de cartofi.   
POFTA BUNA!