Google+

15 octombrie 2013

Foi de placinta cu carne

Cum Se Prepara Foile Pentru Placinta Cu Carne - Cum Facem Aluatul Pentru Placinta Cu Carne



Ingrediente:

  • 1 ou
  • 15 linguri ulei
  • 4 linguri apa sau iaurt
  • drojdie cat o nuca
  • 1 lingura otet(optional)
  • ½  lingurita sare
  • ½  lingurita zahar
  • faina cat cuprinde(500-600g)


Mod de preparare:

     Punem drojdia faramitata intr-o farfurie si presaram deasupra putin zahar, pentru a se topi in timp scurt . Intr-un vas mai incapator punem faina, facem o gropita la mijloc in care punem drojdia topita, sare, apa calduta sau iaurt, un ou, ulei si otet dupa care amestecam bine pana cand sunt incorporate toate ingredientele. Adaugam faina cat cuprinde si framantam pana obtinem un aluat elastic care nu se mai lipeste de maini, dar ramane destul de uleios datorita  uleiului, pentru ca aluatul nostru trebuie sa fie fraged. Se lasa acoperit 20-30 de minute sa se linisteasca inainte sa-l folosim. 
POFTA BUNA! 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu