23 mai 2014

Peste pane cu marar

Hamsii Pane Cu Marar - Hamsii Prajite Pe Scobitoare - Peste Prajit


peste prajit, peste pe scobitoare, peste pane cu marar, hamsii pane, hamsii prajite pe scobitoare, hamsie pe scobitoare, sprot prajit, retete si preparate culinare cu peste, peste pane, reteta peste pane, retete peste pane, sprot pane, aperitive din peste, mancaruri din peste,
Ingrediente:

  • 1 kg hamsii (sprot)
  • 1 pahar cu lapte
  • 2 oua
  • 1 legatura mare de marar verde proaspat
  • ½ lingurita de sare
  • 4-5 linguri de faina
  • 1 cana de ulei

Mod de preparare:

     Pestii hamsii sau sprot se curata de cap si intestine, se spala bine cu multa apa rece, dupa care se scurg bine de apa si se presara cu sare. Intre timp se prepara pane-ul. Intr-un castron se sparg 2 oua, se adauga putina sare si faina. Se amesteca bine compozitia pana cand s-a incorporat toata faina, dupa care se dilueaza cu lapte. Se amesteca bine pana cand se obtine o compozitie consistenta ca o smantana mai groasa (asemanatoare cu aluatul de clatite). Se spala mararul si se taie marunt, dupa care se adauga in compozitia de pane pregatita anterior si se amesteca. 
     Intr-o tigaie se pune ulei si se lasa pe foc sa se incinga. Hamsiile sau sprotul se pun cate 5-6 bucati infipte pe o scobitoare, dupa care se dau putin prin faina, apoi se introduc in compozitia de pane cu marar si se prajesc in uleiul incins. Dupa ce pestele pane s-a prajit pe ambele parti se scoate intr-o farfurie in care am pus un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei. Hamsii pane cu marar - pe scobitoare se servesc atat calde, cat si reci, fiind deosebit de gustoase, cu o aroma placuta de peste si marar. Hamsiile sau sprotul pane sunt foarte bune si potrivite la un aperitiv, sau la o masa cu preparate din peste, si merg cu lamaie sau mujdei de usturoi si o mamaliguta. 
POFTA BUNA! 

hamsie, sprot, hamsii, peste, retete si preparate culinare cu peste, peste pentru prajit,

ingrediente pentru aluatul pane, cum se prepara aluatul pentru pane, cum facem aluatul pentru pane, cum se face un aluat pentru pane, aluat pane,

hamsie, sprot, hamsii, peste, retete si preparate culinare cu peste, peste pentru prajit,

preparare aluat pane, cum se prepara aluatul pentru pane, cum facem aluatul pentru pane, cum se face un aluat pentru pane, aluat pane, aluat pane cu marar,

aluat pane, cum se prepara aluatul pentru pane, cum facem aluatul pentru pane, cum se face un aluat pentru pane, aluat pentru peste pane, aluat pane cu marar, compozitie aluat pane,

hamsie, sprot, hamsii, peste, retete si preparate culinare cu peste, peste pe scobitoare, sprot pe scobitoare, hamsii pe scobitoare, peste pentru prajit,

peste prajit, peste pe scobitoare, peste pane cu marar, hamsii pane, hamsii prajite pe scobitoare, hamsie pe scobitoare, sprot prajit, retete si preparate culinare cu peste, peste pane, reteta peste pane, retete peste pane,

preparare peste pane cu marar, retete si preparate culinare peste pane cu marar, retete cu peste, preparate cu peste, cum se prepara pestele pane, cum facem peste pane, cum se face peste pane, retete garnituri din peste, retete de mancare,

peste prajit, peste pe scobitoare, peste pane cu marar, hamsii pane, hamsii prajite pe scobitoare, hamsie pe scobitoare, sprot prajit, retete si preparate culinare cu peste, peste pane, reteta peste pane, retete peste pane, sprot pane, aperitive din peste, mancaruri din peste,

peste prajit, peste pe scobitoare, peste pane cu marar, hamsii pane, hamsii prajite pe scobitoare, hamsie pe scobitoare, sprot prajit, retete si preparate culinare cu peste, peste pane, reteta peste pane, retete peste pane, sprot pane, aperitive din peste, mancaruri din peste,

peste prajit, peste pe scobitoare, peste pane cu marar, hamsii pane, hamsii prajite pe scobitoare, hamsie pe scobitoare, sprot prajit, retete si preparate culinare cu peste, peste pane, reteta peste pane, retete peste pane,

peste prajit, peste pe scobitoare, peste pane cu marar, hamsii pane, hamsii prajite pe scobitoare, hamsie pe scobitoare, sprot prajit, retete si preparate culinare cu peste, peste pane, reteta peste pane, retete peste pane, sprot pane, aperitive din peste, mancaruri din peste,

peste prajit, peste pe scobitoare, peste pane cu marar, hamsii pane, hamsii prajite pe scobitoare, hamsie pe scobitoare, sprot prajit, retete si preparate culinare cu peste, peste pane, reteta peste pane, retete peste pane,

Un comentariu:

  1. Imi plac mult pestisorii, arata foarte bine si cred ca sunt si foarte gustosi, nu numai aspectuosi!

    RăspundețiȘtergere