3 decembrie 2016

Retete mini pizza de casa

Retete De Post - Reteta Mini Pizza Pentru Copii


retete, mini pizza rapide, aperitive, pizza, mancare, retete de post, preparate de post, retete culinare,

O reteta de mini pizza rapide gustoase si aspectuoase foarte simplu si usor de preparat este urmatoarea reteta de pizza care este o reteta de post. Este o reteta de mini pizza pentru copii dar si un aperitiv delicios pentru orice ocazie. 

Ingrediente 
  • 500g faina 
  • 250ml apa 
  • 15ml ulei de masline 
  • 10g sare 
  • 20g zahar 
  • ½ cub mic de drojdie 
  • 200ml suc de rosii cu ardei 
  • 150g branza tofu 
  • 1 ceapa mica 
  • 20 masline negre
  • piper macinat, cimbru si busuioc dupa gust 


Mod de preparare 
Cum se face aluatul pentru mini pizza. Cum procedam, amestecam apa calduta cu uleiul de masline, drojdia topita cu putina apa calduta, sarea si zaharul. Apoi incorporam faina pana cand obtinem un aluat ferm. O reteta de blat de pizza este si aici. Lasam aluatul sa creasca intr-un loc calduros timp de 20-30 minute, pana cand isi dubleaza volumul. 

Cat timp aluatul creste ne ocupam de celelalte ingrediente. Daca nu avem suc de rosii cu ardei atunci mixam la blender 3 rosii si 1 ardei capia, adaugam dupa gust putin zahar si sare si fierbem sucul obtinut 10 minute sau pana cand se leaga si are aspectul unui sos. Branza de post tofu o taiem cubulete, ceapa o taiem rondele, maslinele le curatam de samburi si le taiem feliute. 

Dupa ce aluatul a dospit il intindem pe blatul de lucru presarat cu faina sub forma unei foi subtiri si il taiem cu un pahar obtinand blatul de minipizza
retete, aluat pizza, blat pizza, aluat de post, preparare pizza, retete culinare,

retete pizza, preparare pizza, reteta pizza de casa, retete culinare, retete de mancare preparate,

Luam rotocoalele obtinute si le asezam pe o tava de cuptor unsa cu putin ulei, ungem deasupra cu sos de rosii si ardei, punem tofu, masline, ceapa, condimente, picuram putin ulei si cu degetele impingem usor umplutura in blat sa intre foarte putin. 
retete pizza de casa de post, reteta pizza, minipizza, retete culinare, pizzerie,

retete pizza, reteta mini pizza, preparare pizza, pizzerie, retete culinare, retete de post, retete de mancare,

Se dau la cuptor pentru 10-15 minute la 200 grade si se servesc calde ca aperitiv si gustari langa un pahar de vin alb, sau unse cu sos de rosii, ketckhup, sau orice ne place. 
pizza, retete, minipizza, mini pizza, reteta, preparare pizza, pizzerie, retete de ,amcare, retete culinare, retete de post,

mini pizza, retete, reteta pizza, retete pizza, retete de post, pizza de post, retete culinare, retete de mancare, pizzerie,

Mini pizza rapide, pufoase si aromate, o reteta de pizza incredibil de simpla pe care o poti prepara acasa, de ce sa mergi la pizzerie cand poti prepara ceva mult mai bun acasa? Citeste si alte retete de pizza: pizza la tigaie, pizza de casaPofta Buna! 
mini pizza, retete pizza, pizzerie, retete de mancare, retete de post, retete culinare, reteta pizza,

pizza, retete, minipizza, aperitive, pizzerie, mini pizza, retete de mancare, retete de post, reteta pizza,

pizza, retete, aperitive, minipizza, pizzerie, gustari, retete de mancare, retete de post, pizza de casa,

pizza, retete, gustari, aperitive, pizzarie, pizza de post, pizza copii, retete de mancare, retete culinare,

retete, pizza, mini pizza, aperitive, gustari, pizzerie, retete culinare, retete de mancare, pizza de casa, retete de post,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu