18 decembrie 2016

Peste prajit in malai

Retete De Peste Caras Prajit In Malai La Tigaie


retete de peste, preparate din peste, mancaruri cu peste, retete de mancare, peste prajit,

O reteta de peste delicioasa este reteta de peste in crusta de malai, peste dat prin malai si prajit la tigaie. Cel mai bun peste si mai gustos este cel mai usor si simplu de preparat, adica peste prajit. Acesta se poate da prim faina dar cel mai gustos este pestele dat prin malai si apoi prajit. 
Avem nevoie de un peste gustos si dulce asa ca am ales sa fac caras prajit, dar daca nu vrem sa aiba prea multe oase putem lua un crap mare care feliat nu va avea asa multe oase. Curatam pestele de solzi, intestine si branhii si il spalam bine cu apa rece. Dupa ce pestele s-a scurs de apa il presaram cu sare grunjoasa atat in interior cat si in exterior si il lasam 15 minute sa-si ia gustul de sare. Putem lasa pestele intreg sau il putem portiona in 2-3 bucati din care capul si coada le putem folosi la un minunat bors de peste iar mijlocul pentru prajit. 
retete peste caras portionat pentru prajit, retete de peste, preparate din peste,

Intr-o farfurie intinsa punem malai si apoi dam pestele prin el pana se acopera bine. Intr-o tigaie incingem ulei suficient si apoi prajim pestele pe ambele parti pana cand este frumos rumenit. Cand pestele este gata il scoatem din tigaie si il punem pe o farfurie si il servim imediat fierbinte. 
retete peste dat prin malai pentru prajit, retete de peste, preparate din peste,

retete peste prajit la tigaie in crusta de malai, retete de peste, preparate din peste, mancaruri cu peste, peste gatit, retete culinare,

retete de peste, preparate din peste, retete de mancare, peste gatit, mancaruri cu peste, retete culinare,

Caras prajit in crusta de malai, un peste foarte gustos, dulce si apetisant care se mananca cu o mamaliguta fierbinte, un mujdei de usturoi si un pahar de vin bun. Peste prajit in crusta de malai, o mancare din peste nelipsita de la masa noastra atunci cand ne e pofta de peste si vrem sa se faca cat mai repede dar si sa-si pastreze gustul de peste cat mai natural. 
POFTA BUNA! 
retete peste prajit la tigaie cu mamaliga, preparate din peste, mancaruri cu peste, retete de peste, retete culinare,

preparate din peste, mancaruri cu peste, peste prajit, retete de mancare, retete culinare,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu