27 decembrie 2016

Sarmale de curcan

Retete Culinare Sarmale Dietetice Din Carne De Curcan In Foi De Vita Reteta Traditionala Pentru Craciun


Sarmale de curcan reteta,

O reteta dietetica de sarmale preparata cu succes in cure si diete este reteta de sarmale din carne de curcan. Reteta se prepara foarte simplu si usor si este o reteta de Craciun delicioasa pe care o poate manca oricine vrea ceva sanatos si dietetic. Ingredientele sunt pentru 40 sarmalute de curcan, iar cine nu le vrea dietetice poate adauga ulei si putin bulion, iar umplutura o poate prepara pe foc ca la orice reteta de sarmale clasice.

Ingrediente sarmale de curcan
-40 frunze vita de vie
-½kg carne de curcan (piept de curcan)
-1 ceapa normala
-1 lingura cu varf orez
-1 lingurita boia de ardei dulce
-½ lingurita sare
-½ legatura marar verde
-½l bors de casa natural

Mod de preparare sarmale de curcan in foi de vita
Cum se fac sarmale de curcan. Carnea de curcan se toaca si se amesteca cu o ceapa mica taiata marunt si condimente dupa gust: boia de ardei pentru gust si culoare si putina sare. Se ia o frunza de vita, se pune o lingura de umplutura si se ruleaza introducand colturile in interior rezultand astfel o sarma, se procedeaza la fel pana cand se termina toata umplutura. Intr-o oala se pune un pat de marar peste care se asaza frumos sarmalele unele langa altele, se adauga bors de casa pana cand sarmalele sunt acoperite si se fierb la foc mic timp de 45 minute. Cand sunt gata se servesc calde cu putin iaurt.
Sarmale de curcan foarte bune si gustoase, preparate intr-un fel aparte din carne de curcan, cea mai sanatoasa si mai gustoasa carne, pentru o masa speciala de Craciun, Revelion sau ocazii festive alaturi de cei dragi inchinand si un pahar de vin bun rosu sau alb. Daca vrei retete de curcan incearca aceasta reteta sanatoasa, este o mancare traditionala din bucataria romaneasca! Pofta Buna! 
Sarmale din carne de curcan reteta,

Sarmale in foi de vita reteta,

Sarmale reteta,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu