26 iunie 2013

Bruschete cu rosii si usturoi

Cum Se Prepara Bruschete Cu Rosii Si Usturoi - Retete Si Preparate Culinare - Cum Facem Bruschete



Ingrediente:

  • 1 bagheta
  • 4 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 6 linguri ulei de masline
  • marar proaspat
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper

Mod de preparare:

     Usturoiul se curata si se piseaza pana cand devine pasta. Bagheta se taie in felii potrivit de groase, se ung cu ulei de masline pe o parte si se presara cu usturoi pisat. Se pun feliile de bagheta intr-o tava si se introduc in cuptorul incins 15-20 minute pana cand se rumenesc. Rosiile se spala, se curata de coaja, li se scot semintele si se taie cubulete mici. Mararul se spala si se toaca marunt. Amestecam bine rosiile cu mararul tocat, sare, piper, usturoi pisat si ulei de masline. Cand s-au rumenit feliile de bagheta, se scot din cuptor, se lasa putin sa sa raceasca(dupa preferinta) si se aseaza deasupra lor amestecul de rosii. Se servesc atat la micul dejun, cat si ca aperitiv, fiind deosebit de gustoase si de aromate. 
     Sau ...feliile de bagheta se introduc in cuptorul incins pana se rumenesc, iar dupa ce s-au rumenit se ung cu ulei de masline, cu pasta de usturoi, se aseaza amestecul de rosii deasupra si se mai introduc in cuptorul incins inca 10 minute.
POFTA BUNA











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu