28 ianuarie 2017

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Retete Ciorba De Perisoare Acrita Cu Zeama De Varza


retete ciorbe si borsuri romanesti,

O ciorba romaneasca preparata acasa din carne de porc, acra si aromata este ciorba de perisoare de porc acrita cu bors si zeama de varza. Este un preparat delicios din bucataria romaneasca apreciat de toata lumea, se prepara foarte usor iar o reteta simpla este urmatoarea. Daca vrei retete de ciorbe si borsuri romanesti atunci incearca aceasta reteta de ciorba care se prepara in special in sezonul rece atunci cand zeama de varza este proaspata si se gaseste din belsug.

Ciorba de perisoare cu zeama de varza se prepara aproape la fel ca ciorba de perisoare cu bors, numai ca in loc de bors se pune zeama de varza, sau se poate pune atat bors cat si zeama de varza daca se doreste ciorba mai acra si tinand cont ca zeama de varza este sarata. Deoarece zeama de varza contine sare in mancare nu se adauga deloc sare, o reteta de ciorba de perisoare clasica si modul de preparare al ciorbei este aici
De obicei zeama de varza se foloseste la prepararea ciorbelor cu carne grasa sau a ciorbelor de oase cum ar fi ciorba de potroace, dar merge si in cea cu perisoarePofta Buna! 
retete mancare din bucataria romaneasca,

retete ciorbe de porc cu bors si zeama de varza,

Un comentariu: