Inghetata de visine

Inghetata De Visine Cu Frisca - Inghetata De Casa De Post - Inghetata De Fructe


inghetata, inghetata de visine, retete inghetata, reteta inghetata, inghetata de post, inghetata de casa, inghetata de visine cu frisca, dulciuri, deserturi, retete de visine, retete cu visine, preparate din visine, preparate din fructe, retete cu fructe, retete culinare, cum se face inghetata de visine de casa de post cu frisca,
Ingrediente: 

  • 1 kg de visine 
  • 4 linguri de zahar pudra 
  • 1 plic de frisca 
ingrediente pentru inghetata de visine de post preparata acasa, retete de visine, retete cu visine, preparate din visine, retete culinare, inghetata ingrediente, cum se face inghetata,

Mod de preparare: 

     O reteta de inghetata de casa de post foarte gustoasa si aromata, simplu si usor de preparat, se poate prepara din visine. Visinele cu gustul lor dulce acrisor vor da un gust minunat inghetatei, va fi racoroasa si reconfortanta, foarte buna in zilele toride ale verii. 
fructe, fructe visine, fructe dulci acrisoare, retete cu visine, retete cu fructe, preparate din visine, preparate din fructe, retete culinare, fructe pentru inghetata,

     Pentru prepararea acesteia avem nevoie de visine romanesti proaspete si bine coapte pe care le spalam bine cu apa rece si le curatam de codite si samburi. 
fructe, fructe visine, fructe dulci acrisoare, retete cu visine, retete cu fructe, preparate din visine, preparate din fructe, retete culinare, fructe pentru inghetata,

     Punem visinele intr-un vas dupa care le pasam cu un mixer vertical, adaugam si zahar dupa gust si amestecam compozitia pana cand zaharul este complet dizolvat. Visinele se vor pasa foarte usor pentru ca sunt foarte moi si bine coapte. 
visine, visine cu zahar pasate, sirop de visine, nectar de visine, visine mixate pentru inghetata, retete cu visine, retete de visine, preparate din visine, retete cu fructe, preparate din fructe, retete de fructe, retete culinare, cum se face siropul de visine, dulciuri, deserturi, siropuri concentrate,

     Intr-un alt vas punem praful de frisca si cantitatea de apa indicata pe plic si mixam la viteza maxima pana cand se obtine o frisca consistenta, apoi amestecam frisca cu visinele pasate
frisca de post, praf de spuma pentru deserturi cu gust de frisca, frisca de casa, retete de frisca, retete cu frisca, preparate din frisca, retete culinare, frisca pentru inghetata, dulciuri, deserturi,

preparare inghetata de visine, compozitie inghetata de visine de post de casa preparare, retete cu visine, retete de visine, preparate din visine, preparate din fructe, retete inghetata, reteta inghetata, cum se face inghetata de visine cu frisca de post, retete culinare, dulciuri, deserturi, inghetata,

     Se amesteca bine compozitia si apoi se introduce in congelator sa se inghete timp de 2-3 ore. Dupa acest interval de timp se scoate vasul cu inghetata din frigider si se amesteca cateva minute cu mixerul ca inghetata sa nu iasa cu multa gheata si sa fie mai cremoasa
inghetata, inghetata de visine, retete inghetata, reteta inghetata, inghetata de post, inghetata de casa, inghetata de visine cu frisca, dulciuri, deserturi, retete de visine, retete cu visine, preparate din visine, preparate din fructe, retete cu fructe, retete culinare, cum se face inghetata de visine de casa de post cu frisca, inghetata preparare pasare mixare,

     Se introduce din nou vasul in congelator si se mai repeta mixarea de inca 1-2 ori la interval de o ora, dupa care se lasa inghetata de visine la congelator pana cand este complet inghetata. In final inghetata de casa va fi gata si o putem manca cu placere. 
     Inghetata de visine, un desert foarte gustos, racoros si parfumat care este foarte indicat pentru zilele calde de vara, cand iti doresti ceva bun, gustos si racoros. Inghetata cu visine, o reteta de inghetata de casa minunata, un preparat de post simplu si usor de preparat. 
POFTA BUNA! 

inghetata, inghetata de visine, retete inghetata, reteta inghetata, inghetata de post, inghetata de casa, inghetata de visine cu frisca, dulciuri, deserturi, retete de visine, retete cu visine, preparate din visine, preparate din fructe, retete cu fructe, retete culinare, cum se face inghetata de visine de casa de post cu frisca,

inghetata, inghetata de visine, retete inghetata, reteta inghetata, inghetata de post, inghetata de casa, inghetata de visine cu frisca, dulciuri, deserturi, retete de visine, retete cu visine, preparate din visine, preparate din fructe, retete cu fructe, retete culinare, cum se face inghetata de visine de casa de post cu frisca,

inghetata, inghetata de visine, retete inghetata, reteta inghetata, inghetata de post, inghetata de casa, inghetata de visine cu frisca, dulciuri, deserturi, retete de visine, retete cu visine, preparate din visine, preparate din fructe, retete cu fructe, retete culinare, cum se face inghetata de visine de casa de post cu frisca,

inghetata, inghetata de visine, retete inghetata, reteta inghetata, inghetata de post, inghetata de casa, inghetata de visine cu frisca, dulciuri, deserturi, retete de visine, retete cu visine, preparate din visine, preparate din fructe, retete cu fructe, retete culinare, cum se face inghetata de visine de casa de post cu frisca,

Peste la gratar

Retete De Peste La Gratar - Preparate Din Peste Si Legume La Gratar


peste, retete de peste, preparate din peste, peste la gratar, legume, legume la gratar, retete culinare, peste fript la gratar, gratar de peste, peste cu legume la gratar, preparate culinare, retete de mancare, mancaruri cu peste, retete de gratar, peste macrou la gratar,
Ingrediente: 

  • peste proaspat sau congelat 
  • sare si piper dupa gust 
  • rosii, ciusca, usturoi si ceapa verde pentru garnitura 
  • 1 lamaie 

Mod de preparare: 

     O reteta de peste gustoasa si sanatoasa este pestele fript la gratar. Pestele se curata, se spala bine si se sareaza cu putina sare atat in interior cat si la exterior, apoi se pastreaza la rece cateva ore sa-si ia gust. 
macrou, peste macrou, peste, retete de peste, preparate din peste, retete culinare, peste de ocean, peste cu carnea alba, peste gras,

Carnea de peste la gratar se poate servi simpla stropita cu zeama de lamaie, mujdei de usturoi, cu o garnitura formata din legume coapte, sau cu un delicios si gustos sos preparat din legume coapte. Eu am preparat un sos pentru gratar format din rosii coape, ciusca iute si usturoi care merge perfect la orice fel de carne la gratar. 
legume, rosii, ceapa verde, ciusca iute, ardei iute, usturoi, catei de usturoi, retete cu legume, retete de legume, preparate din legume, legume coapte la gratar,

     Se aleg cateva rosii foarte bine coapte, in functie de cantitatea de sos care vrem s-o facem, in cazul de fata 9 rosii mari sunt suficiente la 8 bucati de macrou. Pentru un gust deosebit se pun 2-3 ciusti iuti si 7 catei de usturoi, se mai pot adauga si 2-3 ardei capia dar de data asta am vrut sa fac sosul simplu. Pe langa peste se pot coace si cateva fire de ceapa verde care este foarte gustoasa pe gratar. Sosul din rosii coapte se poate prepara intr-o craticioara intinsa cu capac inaintea gratarului de peste, apoi pestele fript la gratar se ia de pe gratar si se baga fierbinte direct in sos, sau se poate servi separat odata cu pestele. 
     Se pregateste un gratar, un gartar la lemne sau carbuni da un gust deosebit preparatului din peste si legume. Se asaza pestii si rosiile pe gratarul bine incins, printre pesti se pune ciusca si ceapa verde. Usturoiul se curata, se spala si se zdrobeste intr-o craticioara. Rosiile si ciusca se intorc pe toate partile pana cand sunt bine coapte. Cand ciusca este rumenita se curata de coaja si de cotor si se amesteca in usturoi. Rosiile dupa ce s-au facut bine se curata de coaja si cu o furculita se paseaza pana la cotor. Rosiile coapte si pasate se adauga in craticioara cu usturoi si ciusca si se amesteca bine compozitia, apoi se adauga o ceasca de apa daca sosul este prea gros, sare si un pic de piper dupa gust si se pastreaza vasul langa gratar sa se mentina cald. Pestele se intoarce pe ambele parti pana cand este bine facut, apoi se serveste dupa gust fierbinte cu ceapa verde coapta, zeama de lamaie si sos de rosii coapte. Sa nu uitam de mamaliguta calda si ceva racoritor alaturi. 
     Peste la gratar, un preparat din peste delicios care n-ar trebui sa lipseasca din alimentatia zilnica. Peste la gratar cu sos de rosii coapte, o reteta de peste delicioasa la un gratar in familie, simplu, usor de preparat si foarte sanatos. 
POFTA BUNA! 
peste, retete de peste, preparate din peste, peste la gratar, legume, legume la gratar, retete culinare, peste fript la gratar, gratar de peste, peste cu legume la gratar, preparate culinare, retete de mancare, mancaruri cu peste, retete de gratar, macrou,

peste, retete de peste, preparate din peste, peste la gratar, legume, legume la gratar, retete culinare, peste fript la gratar, gratar de peste, peste cu legume la gratar, preparate culinare, retete de mancare, mancaruri cu peste, retete de gratar,

peste, retete de peste, preparate din peste, peste la gratar, legume, legume la gratar, retete culinare, peste fript la gratar, gratar de peste, peste cu legume la gratar, preparate culinare, retete de mancare, mancaruri cu peste, retete de gratar,

peste, retete de peste, preparate din peste, peste la gratar, legume, legume la gratar, retete culinare, peste fript la gratar, gratar de peste, peste cu legume la gratar, preparate culinare, retete de mancare, mancaruri cu peste, retete de gratar,

peste, retete de peste, preparate din peste, peste la gratar, legume, legume la gratar, retete culinare, peste fript la gratar, gratar de peste, peste cu legume la gratar, preparate culinare, retete de mancare, mancaruri cu peste, retete de gratar, peste macrou,