Tort diplomat cu capsuni



Tort Diplomat Aniversare – Reteta Tort Diplomat Cu Fructe Facaut Acasa


tort diplomat, tort diplomat aniversare, tort diplomat excelent, prajitura diplomat, tort diplomat cu piscoturi, torturi, dulciuri, prajituri, tort, deserturi, tort diplomat reteta, tort cu fructe, retete, retete culinare,

     Un tort minunat, delicios si parfumat este tortul diplomat cu capsuni. Ornat cu capsuni este un tort diplomat excelent, un tort elegant cu un blat din piscoturi de sampanie, crema diplomat si multe capsuni proaspete dulci si aromate care te imbie cu gustul si mirosul lor imbietor, intr-un cuvant un tort deosebit care merita incercat. Tortul se prepara relativ simplu, necesita doar un timp mai indelungat ca sa se intareasca inainte de a fi gata. 
Pentru a prepara tortul avem nevoie de 500ml lapte, 6 galbenusuri, 200g zahar, 2 pliculete zahar vanilat, 20g gelatina foi (12 foi), 500ml frisca lichida, 30 piscoturi sampanie, 500g capsuni romanesti proaspete. Cu ingredientele enumerate mai sus mie mi-a iesit un tort cu diametrul de 24cm. Daca cauti o reteta de prajituri sau torturi de casa cu fructe incearca aceasta reteta.
retete cu piscoturi frisca capsuni oua zahar gelatina si lapte, ingrediente torturi si prajituri de casa, retete culinare,

fructe, capsuni, retete cu capsuni, preparate din capsuni, dieta cu capsuni, retete, retete culinare,

Cum facem un tort diplomat reusit. Foarte simplu, intr-un castron batem bine galbenusurile cu un praf de sare, zaharul tos si zaharul vanilat pana cand acesta se topeste si se obtine o crema consistenta din galbenusuri. Incalzim putin laptele si il turnam peste crema de galbenusuri, amestecam bine pana cand totul este foarte bine amestecat dupa care punem compozitia pe foc la bain marie. Tinem foarte putin la bain marin amestecand continuu iar cand a inceput sa fie consistenta o luam de pe foc si o lasam sa se raceasca. Nu trebuie tinuta prea mult pe foc pentru a nu exista pericolul sa se taie. 
compozitie tort diplomat preparare, retete culinare, oua lapte si zahar la bain marie,

Cat timp compozitia se raceste putin batem bine frisca lichida pana cand se intareste si devine consistenta. Alegem cateva capsuni mai frumoase pentru ornat tortul deasupra iar restul le taiem feliute si cubulete. Punem gelatina la inmuiat intr-un castronel cu putina apa calduta, iar dupa 5 minute cand s-a inmuiat o scoatem si o amestecam in compozitia de oua calduta pana cand este bine dizolvata. Mai lasam compozitia sa se raceasca iar cand este aproape rece o amestecam usor cu frisca batuta. Astfel am obtinut compozitia de crema diplomat pe care o impartim in doua, o parte o lasam simpla iar cealalta parte o amestecam cu capsunile taiate cubulete. 
compozitie tort diplomat cu capsuni preparare, retete cu frisca si capsuni, retete culinare,

Intr-o tava rotunda de tort cu pereti detasabili asezam piscoturile de sampanie sub forma de blat, dupa care cu grija asezam piscoturile in picioare pe marginea tavii. Compozitia cu capsuni o punem usor in tava peste blatul de piscoturi avand grija sa nu daramam piscoturile laterale. Nivelam usor si asezam deasupra unele langa altele feliute de capsuni peste care punem restul de compozitie alba diplomat. Nivelam frumos deasupra si ornam tortul cu capsuni taiate in doua sau intregi si frumos asezate. 
retete torturi si prajituri de casa, cum facem tort diplomat, cum se face tort diplomat, retete culinare,

Introducem tortul in frigider si il lasam sa se intareasca pana a doua zi dupa care il punem pe un platou si ii desfacem inelul iar daca dorim il ornam la baza tortului cu capsuni intregi, sau dupa preferinta il putem stropi cu ciocolata
tort diplomat, tort diplomat aniversare, tort diplomat excelent, prajitura diplomat, tort diplomat cu piscoturi, torturi, dulciuri, prajituri, tort, deserturi, tort diplomat reteta, tort cu fructe, retete, retete culinare,

     Tort diplomat cu capsuni, un tort festiv, extraordinar de bun, dulce, proaspat si aromat cu crema diplomat racoroasa, capsuni proaspete si piscoturi de sampanie care ti se topeste in gura de bun ce este.  
Tort diplomat cu piscoturi, se poate pregati pentru a sarbatori o aniversare sau orice eveniment mai deosebit.alaturi de o cupa de sampanie, un tort minunat, pentru cineva drag, facut din dragoste cu multa dragoste!
POFTA BUNA!  
torturi, tort diplomat aniversare, tort diplomat excelent, prajitura diplomat, tort diplomat cu piscoturi, dulciuri, prajituri, tort, deserturi, tort diplomat reteta, tort cu fructe, retete, retete culinare,

tort diplomat, tort diplomat cu capsuni, tort diplomat aniversare, tort diplomat excelent, prajitura diplomat, torturi, dulciuri, prajituri, tort, deserturi, tort diplomat reteta, tort cu fructe, retete, retete culinare,

tort diplomat, tort diplomat cu capsuni, tort diplomat excelent, prajitura diplomat, tort diplomat cu piscoturi, torturi, dulciuri, prajituri, tort, deserturi, tort diplomat reteta, tort cu fructe, retete, retete culinare,

tort diplomat cu capsuni, torturi, tort diplomat, tort diplomat aniversare, tort diplomat excelent, prajitura diplomat, tort diplomat cu piscoturi, dulciuri, prajituri, tort, deserturi, tort diplomat reteta, tort cu fructe, retete, retete culinare,

tort diplomat, prajituri, tort diplomat aniversare, tort diplomat excelent, tort diplomat cu piscoturi, torturi, dulciuri, tort, deserturi, tort diplomat reteta, tort cu fructe, retete, retete culinare, tort diplomat cu capsuni,

Rulouri din cotlet de porc la cuptor



Retete Aperitive Si Gustari - Rulouri Cu Carne De Porc La Cuptor


rulouri de porc, rulouri din cotlet, rulouri din muschi, friptura de porc, rulouri, rulou, aperitive, fripturi, retete, retete culinare, rulouri de porc umplute, gustari, retete de mancare,

     O reteta eleganta si foarte apetisanta din carne de porc este reteta de rulouri din cotlet de porc umplute cu cascaval si ardei kapia, invelite in bacon sau kaizer. Pentru realizarea acesteia avem nevoie de 500g cotlet de porc (12 cotlete de porc fara os), 2 ardei kapia rosii, 50g cascaval, 100g bacon sau kaizer, ½ lingurita sare, ½ lingurita piper macinat, 1 ceasca de vin alb, 2 linguri ulei
retete cu muschi de porc, preparate din muschi de porc, retete cu porc, preparate din porc, retete culinare, carne macra de porc,

retete cu cotlet de porc, retete cu cascaval, retete cu costita de porc, preparate din porc si legume, retete culinare, retete cu cascaval si ardei kapia,

Feliem cotletul daca nu a fost cumparat gata feliat, dupa care il spalam si il uscam cu un servetel absorbant. Intindem cotletele pe un fund de lemn, le acoperim cu folie alimentara si le batem bine cu ciocanul de carne pe ambele parti pana cand se intind si se fragezesc la fel ca la snitele, apoi presaram deasupra sare si piper. 
retete cu cotlet de porc, preparate din cotlet de porc, carne de porc feliata si fragezita pentru snitele, retete culinare,

Spalam ardeii kapia, ii curatam de cotor si ii taiem in bastonase putin mai mici de latimea cotletelor. Feliem cat mai subtire baconul sau kaizerul si apoi taiem cascavalul bucatele mai groase decat ardeii, dar de aceasi lungime. 
umplutura pentru rulouri de porc la cuptor, retete culinare, retete cu ardei kapia, retete cu cascaval, retete cu costita,

Luam o bucata de cotlet si pe latimea ei asezam intr-o margine 1 bucatica de cascaval incadrata de 2 bucatele de ardei kapia, dupa care incepem sa rulam cat mai strans pana cand obtinem un rulou. Infasuram ruloul in bacon sau kaizer si il prindem cu o scobitoare astfel incat sa nu se desfaca. 
retete cu porc, preparate din porc, preparare rulouri din cotlet sau muschi de porc umplute cu cascaval si ardei, retete culinare, retete aperitive si gustari,

Procedam asemanator cu restul cotletelor pana cand obtinem rulourile din cotlet de porc. Luam o tava, o stropim cu putin ulei si asezam rulourile in ea, dupa care le stropim cu vin si le acoperim cu o folie de aluminiu. Introducem tava in cuptor timp de 30 minute la foc potrivit (180-200 grade), apoi le descoperim si le mai lasam inca 5-10 minute pana cand sunt gata, usor rumenite. 
rulouri de porc, rulouri din cotlet, rulouri din muschi, friptura de porc, rulouri, rulou, aperitive, fripturi, retete, retete culinare, rulouri de porc umplute, gustari, retete de mancare,

Rulourile din cotlet de porc se servesc calde alaturi de o garnitura de cartofi si o salata asortata de muraturi sau de varza proaspata, dar sunt foarte bune si dupa ce s-au racit, taiate felii sub forma de aperitiv. 
     Rulouri din cotlet de porc umplute cu cascaval si ardei kapia si infasurate in bacon sau kaizer, un aperitiv cald sau rece, foarte bun si gustos pe care-l mananci oricand cu pofta la o masa festiva alaturi de cei dragi.
Pofta Buna! 
rulouri de porc, rulouri din muschi, friptura de porc, rulouri, rulou, aperitive, fripturi, retete, retete culinare, rulouri de porc umplute, gustari, retete de mancare, eulouri umplute,

rulouri de porc, rulouri din cotlet, rulouri din muschi, friptura de porc, rulouri, rulou, aperitive, fripturi, retete, retete culinare, rulouri de porc umplute, gustari, retete de mancare, eulouri umplute,

rulouri de porc, rulouri din muschi, friptura de porc, rulouri, rulou, aperitive, fripturi, retete, retete culinare, rulouri de porc umplute, gustari, retete de mancare, eulouri umplute,