27 septembrie 2013

Salata de sfecla rosie

Salata De Sfecla Rosie Cu Hrean - Reteta Salata De Sfecla Rosie 


salata de sfecla rosie, salate, salata, sfecla, sfecla rosie, retete salate, reteta salate, salate retete, retete de salate, diete de slabit, cure de slabire, retete naturiste, tratamente naturiste, retete cu sfecla rosie, preparate din sfecla rosie, salate aperitiv, salate de sezon, salate de toamna, salata sfecla rosie,
Ingrediente:

  • 4 sfecle rosii mai mici 
  • ½ lingurita de sare
  • 2 linguri de otet de mere 
  • 1 lingura de ulei

Mod de preparare:

     Se aleg 4 sfecle rosii mai mici, pentru a fierbe mult mai repede, dupa care se spala bine si se pun intr-o oala cu apa cat sa le acopere sa fiarba. Sfecla rosie va fierbe aproximativ o ora, dar le vom incerca cu o furculita ca sa ne asiguram ca sunt bine fierte. Daca furculita intra usor in sfecla inseamna ca este fiarta. Se scot sfeclele din apa si se lasa putin sa se raceasca pentru a nu ne frige cand le curatam. Dupa ce s-au racit, se curata de coaja si apoi se rad intr-un castron pe razatoarea mare. Se adauga deasupra dupa gust sare, ulei si otet si se amesteca bine. Salata de sfecla rosie merge foarte bine servita cu o lingura de hrean in otet deasupra. 
POFTA BUNA! 

sfecla rosie proaspata, sfecla rosie romaneasca, sfecla rosie pentru salata, retete cu sfecla rosie, preparate din sfecla rosie, diete cu sfecla rosie, cure cu sfecla rosie, legume, retete si preparate culinare cu sfecla rosie, retete naturiste, terapii cu sfecla rosie, diete de slabit cu sfecla rosie, sfecla,

sfecla rosie proaspata, sfecla rosie romaneasca, sfecla rosie pentru salata, retete cu sfecla rosie, preparate din sfecla rosie, diete cu sfecla rosie, cure cu sfecla rosie, legume, retete si preparate culinare cu sfecla rosie, retete naturiste, terapii cu sfecla rosie, diete de slabit cu sfecla rosie, sfecla,

preparare sfecla rosie, sfecla rosie proaspata, sfecla rosie romaneasca, sfecla rosie pentru salata, retete cu sfecla rosie, preparate din sfecla rosie, diete cu sfecla rosie, cure cu sfecla rosie, legume, retete si preparate culinare cu sfecla rosie, retete naturiste, terapii cu sfecla rosie, diete de slabit cu sfecla rosie, sfecla,

salata de sfecla rosie, salate, salata, sfecla, sfecla rosie, retete salate, reteta salate, salate retete, retete de salate, diete de slabit, cure de slabire, retete naturiste, tratamente naturiste, retete cu sfecla rosie, preparate din sfecla rosie, salate aperitiv, salate de sezon, salate de toamna,

salata de sfecla rosie, salate, salata, sfecla, sfecla rosie, retete salate, reteta salate, salate retete, retete de salate, diete de slabit, cure de slabire, retete naturiste, tratamente naturiste, retete cu sfecla rosie, preparate din sfecla rosie, salate aperitiv, salate de sezon, salate de toamna,

salata de sfecla rosie, salate, salata, sfecla, sfecla rosie, retete salate, reteta salate, salate retete, retete de salate, diete de slabit, cure de slabire, retete naturiste, tratamente naturiste, retete cu sfecla rosie, preparate din sfecla rosie, salate aperitiv, salate de sezon, salate de toamna,

salata de sfecla rosie cu hrean, salate, salata, sfecla, sfecla rosie, retete salate, reteta salate, salate retete, retete de salate, diete de slabit, cure de slabire, retete naturiste, tratamente naturiste, retete cu sfecla rosie, preparate din sfecla rosie, salate aperitiv, salate de sezon, salate de toamna,

Hrean in otet

Reteta Hrean In Otet La Borcan Pentru Iarna Retete Conserve Sosuri Si Dressinguri De Casa Naturale


Reteta hrean ras in otet cu apa sare si zahar retete conserve sosuri si dressinguri de casa,

Ingrediente sos de hrean

-4 radacini de hrean proaspete
-1 lingurita zahar
-½ lingurita sare
-2 linguri otet
-100ml de apa


Mod de preparare hrean in otet

Se aleg radacini de hrean proaspete, cat mai sanatoase si mai tari pentru a se rade mai usor pe razatoarea mica. Radacinile de hrean se curata de coaja, se pun intr-un vas si se acopera in intregime cu apa. Dupa zece minute se rade hreanul pe razatoarea mica si se pune intr-un borcan cu capac, se adauga peste hrean zaharul, sarea si otetul, dupa care se completeaza cu apa si se amesteca bine pana cand sunt dizolvate toate ingredientele. Se inchide bine capacul borcanului si se pastreaza la rece in frigider. Hreanul in otet se poate servi la orice mancare, se pun cate 1-2 lingurite de hrean peste salata de sfecla rosie, racituri, fripturi sau supe din carne. POFTA BUNA!
Retete si preparate culinare cu hrean radacina,

Retete si preparate culinare cu hrean radacina,

Retete si preparate culinare cu hrean radacina ras,

Retete si preparate culinare cu hrean radacina ras,

Retete si preparate culinare cu hrean radacina ras,

Reteta hrean ras in otet cu apa sare si zahar la borcan retete conserve sosuri si dressinguri de casa,

Reteta hrean ras in otet cu apa sare si zahar la borcan retete conserve sosuri si dressinguri de casa,