9 octombrie 2016

Rasol de porc cu hrean

Reteta Rasol De Porc Fiert Servit Cu Sos De Hrean In Otet Retete Mancaruri Cu Carne De Casa Taranesti


Rasol de porc fiert cu sos de hrean in otet reteta mancare cu carne preparat culinar gustos sanatos retete mancaruri,

O reteta de mancare din bucataria romaneasca foarte gustoasa, sanatoasa si simplu de preparat, este urmatoarea reteta de rasol de porc fiert cu hrean in otet. Preparatul este gata in aproximativ doua ore daca folosim o oala normala cu capac sau 40 minute la una sub presiune. Cu aceasta reteta poti face foarte usor doua feluri de mancare, felul 1 si felul 2 (felul principal).


Ingrediente rasol de porc fiert cu hrean in otet

-1 rasol de porc
-1 frunza de dafin
-1 lingurita piper boabe
-1 lingurita sare
-2 cepe
-2 morcovi
-2 cartofi
-1 radacina de hrean
-1 lingurita zahar
-2 linguri otet
-3L apa pentru fiert

Rasol de porc proaspat reteta de casa retete cu carne,

Mod de preparare carne de porc fiarta cu hrean in otet

Cum se face rasolul cu hrean. Bucata de rasol se parleste si se spala cu apa rece, apoi se pune la fiert in apa suficienta cu putina sare, iar cand se formeaza spuma se spumeaza. Eu la 2 rasoale mari am pus 4 litri de apa deoarece am vrut sa-mi ramana si supa, am mai adaugat 1 lingurita de sare, 1 foaie de dafin, 1 lingurita piper boabe si 2 cepe taiate marunt.
Rasol de porc proaspat reteta de casa retete cu carne rasoale proaspete,

Cat timp rasolul fierbe ne ocupam de hrean. Luam 1 radacina de hrean si o curatam de coaja, o spalam si o radem pe razatoarea mica. Hreanul ras se pune obligatoriu intr-un recipient de sticla cu capac, incape perfect intr-un borcan de 400ml, se adauga apa cat sa-l acopere, ½ lingurita de zahar, 1 varf de lingurita de sare, 2 linguri de otet. Se amesteca si se pastreaza la rece. O reteta de hrean in otet este si aici.
Reteta hrean ras in otet cu apa sare si zahar retete sosuri si dressinguri de casa,

Cum se prepara rasol cu hrean. Am fiert bucatile de carne de porc pana cand s-au desprins de pe os, apoi am adaugat 3 cartofi taiati in sferturi, 2 morcovi taiati rondele. Carnea am desprins-o de pe oase si am taiat-o bucati mari de 3 degete, am pus-o din nou in zeama si am continuat fierberea pana cand legumele au fost fierte.
Preparare rasol de porc proaspat reteta de casa retete cu carne rasoale proaspete,

Preparare rasol de porc proaspat reteta de casa retete cu carne rasoale proaspete,

Rasol de porc fiert reteta de casa retete cu carne rasoale fierte,

Am servit rasolul fierbinte cu hrean in otet, am pus bucati de carne pe o farfurie, am adaugat si putina supa de carne, iar deasupra am ornat cu hrean ras in otet. Alaturi de carne poti pune dupa gust si cateva legume fierte.
Supa de rasol se serveste separat, se potriveste gustul de sare si se serveste fierbinte cu bucati de carne de porc fiind foarte gustoasa. Supa de porc o mai poti servi si ca o ciorba de burta sau de ciocanele, dupa gust cu otet, mujdei de usturoi, smantana si hrean, branza rasa, etc. 
In afara de carnea de porc, foarte gustoasa servita cu hrean este si carnea de pui, reteta este aici. Daca cauti retete cu carne de porc, retete de mancare, mancaruri cu carne, incearca aceasta reteta usoara si foarte gustoasa din bucataria romaneasca traditionalaPofta Buna! 
Rasol de porc fiert cu sos de hrean in otet reteta mancare cu carne preparat culinar gustos sanatos retete mancaruri,

Supa de rasol de porc cu legume reteta de casa retete mancare sanatoasa supe mancaruri cu carne,

Rasol de porc fiert cu sos de hrean in otet reteta mancare cu carne preparat culinar gustos sanatos retete mancaruri,

Supa de rasol de porc cu legume reteta de casa retete mancare supe mancaruri cu carne sanatoase,

Rasol de porc fiert cu sos de hrean in otet reteta mancare cu carne preparat culinar gustos sanatos retete mancaruri,

Reteta hrean ras in otet cu apa sare si zahar retete sosuri si dressinguri de casa,

Rasol de porc fiert cu sos de hrean in otet reteta mancare cu carne preparat culinar gustos sanatos retete mancaruri,

8 octombrie 2016

Chec simplu si pufos cu cacao

Reteta Chec De Casa Simplu Si Rapid Cu Cacao


chec, kek, dulciuri, prajituri, deserturi, chec de casa, chec pufos, chec rapid, retete, retete culinare,

O prajitura rapida si tare gustoasa este chec-ul, un desert pufos indragit de toata lumea. Prajitura chec se prepara cel mai simplu si rapid si nu-ti trebuie mare experienta in bucatarie ca sa-ti reuseasca. Ingredientele de baza sunt: oua, faina, zahar si praf de copt …mai poti adauga cacao si diverse fructe preferate, o reteta de chec simplu se prepara in felul urmator. 

Cum se face un chec pufos simplu si gustos. Pentru un chec mare facut in forma de cozonac avem nevoie de 6 oua, 1 cana de faina, 1 ceasca (sau cana) de zahar, 1 plic praf de copt, coaja de lamaie (1 lamaie), coaja de portocala (½ portocala), 2 linguri cacao, 1 praf de sare, 1 lingurita ulei

Cum se prepara un chec bun. Faina se cerne impreuna cu praful de copt. Ouale se separa albusuri de galbenusuri, albusurile se mixeaza bine cu un praf de sare apoi se adauga jumatate din cantitatea de zahar si se continua mixarea pana cand se obtine o bezea care nu mai cade din castron. Galbenusurile se mixeaza cu un praf de sare si restul de zahar pana cand zaharul este complet dizolvat si se obtine o compozitie cremoasa si consistenta ca o smantana groasa. Se toarna compozitia de galbenusuri peste bezea si se amesteca usor pana cand se incorporeaza compozitia de galbenusuri dupa care se adauga treptat faina si se amesteca usor cu furculita de sus in jos ca la pandispan, pana cand faina este complet incorporata si compozitia este aerata. 

Tapetam cu hartie de copt o forma dreptunghiulara si o ungem cu unt si o tapetam cu faina, turnam 80% din compozitia de chec in forma si o nivelam frumos. In restul de compozitie ramasa adaugam cacao si amestecam, apoi turnam in forma compozitia de cacao si cu o scobitoare amestecam usor compozitia formand niste arabescuri doar la suprafata. 
preparare chec pufos de casa simplu si rapid retete culinare,

preparare chec de casa simplu si rapid cu cacao foarte pufos retete culinare,

Coacem checul in cuptorul preincalzit timp de 30 minute la 180 grade, iar cand acesta este gata si trece testul scobitorii il scoatem din cuptor, il lasam putin sa se raceasca. Dupa ce s-a racit il scoatem din tava, il pudram cu zahar pudra, il taiem felii si il putem servi. 
chec de casa, chec pufos, retete, prajituri, deserturi, dulciuri, kek, pandispan, retete culinare, cake, aperitiv,

Chec de casa, un desert simplu si usor de preparat, o prajitura rapida cu care nu dai gres niciodata, un kek pe care il poti umple dupa preferinta cu miez de nuca, cacao, fructe confiate, stafide, ciocolata, rahat, etc. 
Daca cauti retete de prajituri si deserturi atunci incearca aceasta reteta simpla. 
Pofta Buna! 
kek, chec pufos cu cacao de casa, prajituri, deserturi, dulciuri, aperitiv, pandispan, retete, retete culinare, cake,

chec simplu, chec rapid, kek, deserturi, dulciuri, prajituri, pandisman alb, retete culinare,

chec, chec pufos cu cacao, prajituri, dulciuri, deserturi, chec de casa, retete, retete culinare, pandispan, aperitiv, cake,

chec, chec de casa, chec rapid, dulciuri, prajituri, deserturi, retete, retete culinare, kek,

chec, deserturi, prajituri, dulciuri, retete, kek, chec de casa, chec cu cacao, chec rapid, retete culinare,

chec, chec cu nuca, chec rapid, kek, dulciuri, retete, prajituri, deserturi, chec de casa,

chec, chec pufos, chec simplu, retete, kek, dulciuri, prajituri, deserturi, cake, retete culinare, chec de casa,