23 februarie 2014

Krantz

Reteta Krantz - Dulciuri - Krantz Pentru Torturi Si Prajituri


 krantz, dulciuri, prajituri, torturi, retete culinare, retete de prajituri, krantz pentru torturi si prajituri, deserturi

Ingrediente pentru krantz:

  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de nuci

Mod de preparare krantz:

     Nucile se aleg de coji, se pun intr-o tava si se introduc in cuptorul incins cateva minute. Intr-o tigaie de teflon se caramelizeaza zaharul, ametecand usor cu o lingura de lemn pana cand acesta devine auriu la culoare. Se adauga apoi bucatile de nuci, se amesteca usor cu lingura de lemn si se opreste focul. Pe o tava se pune hartie de copt si se varsa compozitia de zahar ars si nuci pe suprafata ei, intinzand usor intr-un strat subtire. Se lasa sa se raceasca bine, dupa care se desprinde de pe hartia de copt, se acopera cu o folie de plastic si se sparge bucati cu un ciocan de bucatarie, obtinandu-se astfel krantz-ul cu nuci. Krantz-ul se poate faramita cu un sucitor si se poate folosi si la decorarea torturilor si a prajiturilor, iar cu bucatile mai mari se pot forma diverse ornamente pentru torturi. Krantz-ul se poate servi si asa cum este sub forma unui desert foarte apreciat de cei mici.

prajituri, dulciuri, torturi, retete de prajituri, retete culinare, krantz pentru torturi si prajituri


prajituri, dulciuri, torturi, zahar ars, zahar ars si nuca, retete de prajituri, retete culinare, krantz,

krantz, retete de prajituri, dulciuri, torturi, prajituri, deserturi, retete culinare

zahar ars, zahar ars cu nuca, krantz, krantz cu nuca, dulciuri, prajituri, deseruti, torturi, retete culinare, retete de prajituri

prajituri, torturi, dulciuri, creme torturi, retete de prajituri, decorare tort, retete culinare, krantz cu nuca, krantz

 prajituri, torturi, dulciuri, krantz, prajitura krantz, retete de prajituri, retete culinare, deserturi, desert, zahar ars, zahar ars cu nuca,

Un comentariu: