Prajitura cu piersici

Cum Se Prepara Prajitura Cu Piersici - Retete Si Preparate Culinare - Cum Facem Prajitura Cu Piersici



Ingrediente:

  • 1 cana faina
  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 praf de copt
  • 1/2  lingurita sare
  • 1 farfurie piersici taiate feliute


Mod de preparare:

     Se bat albusurile spuma. Separat se bat si galbenusurile cu zaharul pana se topeste zaharul si se mareste volumul. Se incorporeaza albusurile(se amesteca cu furculita de jos in sus), praful de copt se amesteca cu faina si se adauga in compozitie. Se amesteca pana cand se omogenizeaza complet. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se adauga piersicile curatate de samburi si taiate felii, se coace la cuptorul incins pana cand este gata. Se incearca cu un betisor daca este coapta. Cand este gata se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca inainte de a se taia.
POFTA BUNA!




Cotlet de porc la gratar

Retete Si Preparate Culinare Cu Porc


Cotlet de porc la gratar retete de mancare,

Ingrediente:

  • cotlet de porc
  • piper
  • cimbru
  • boia
  • sare

Mod de preparare:
Cotletul de porc se taie in felii de 1,5-2 cm grosime, se sareaza, se condimenteaza cu piper, cimbru si boia si se lasa la rece pentru 15-30 minute. Tigaia gril sau gratarul bine incins se unge cu o bucata de sunca (grasime). Se asaza carnea pe gratarul incins, se frig intoarcand fiecare bucata pe ambele parti pana cand este gata, dupa preferinta mai in sange sau mai rumenita. Se servesc cu orice garnitura dorim, dar sa nu uitam de berea sau vinul rece. 
Gratarul de porc merge cu o garnitura de ciuperci la cuptor umplute cu oua de prepelitaceapa verde marar si cascavalkaiser si cascaval sau cu diverse sosuri: smantana cu usturoi si marariaurt cu marar si usturoitatichi, sau mujdei de usturoi 
POFTA BUNA! 
Cotlet de porc retete,

Cotlete de porc retete,

Cotlet de porc la gratar retete,

Salata de varza reteta,

Gratar de porc retete culinare,

Retete mancare cotlet de porc la gratar,