Google+

15 martie 2013

Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Retete Ciuperci Umplute La Cuptor Cu Oua De Prepelita


Ciuperci umplute cu oua de prepelita reteta,
Ingrediente: 

  • 10 ciuperci mari 
  • 10 oua de prepelita 
  • ulei de masline 
  • unt sau ulei 
  • piper dupa gust 
  • sare dupa gust 

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci mari, frumoase si proaspete. Se curata de coaja, li se indeparteaza piciorusul, se spala si se lasa sa se usuce pe un servet. Ouale de prepelita se spala si se sterg de apa cu un prosop. Se unge o tava de cuptor cu unt sau ulei. Dam drumul la cuptor. Se ung palarioarele ciupercilor in interior cu ulei de masline si le asezam in tava de cuptor si presaram sare si piper dupa gust. Spargem ouale de prepelita unul cate unul si le asezam in fiecare palarioara de ciuperca. Ouale le spargem cu atentie deoarece avem nevoie ca galbenusurile sa ramana intregi. Introducem tava in cuptorul incins pentru 10 minute timp in care ciupercile vor fi gata si ouale bine facute. Se servesc fierbinti. Se mai pot servi si cu cascaval ras presarat deasupra si introduse inca 2-3 minute la cuptor. Ciuperci umplute la cuptor, merg foarte bine cu un sos din smantana cu marar si usturoi
POFTA BUNA! 
Ciuperci si verdeata proaspata reteta,

Ceapa verde si verdeata tocata marunt reteta,

Ciuperci reteta,

Oua de prepelita reteta,

Umplutura ciuperci reteta,

Cascaval ras reteta,

Sos de smantana cu marar si usturoi reteta,

Ciuperci umplute cu oua de prepelita reteta,

Ciuperci umplute preparare retete culinare,

Ciuperci la cuptor preparare retete culinare,

Ciuperci la cuptor reteta,

Ciuperci umplute cu oua de prepelita reteta,

Ciuperci umplute la cuptor reteta,

Retete mancare reteta frigarui cu cartofi prajiti si ciuperci umplute,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu