17 martie 2013

Sos din smantana cu usturoi si marar

Sosuri Pentru Carne Si Legume La Gratar - Sos Din Smantana



Ingrediente:

  • 1 legatura de marar proaspat
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 cana de smantana proaspata
  • ½ lingurita de sare


Mod de preparare:

     Usturoiul se curata, se piseaza si se freaca bine impreuna cu sarea. Mararul verede se spala, se curata de codite si se toaca marunt. Se amesteca smantana cu mararul tocat marunt si cu usturoiul pisat pana ce compozitia se omogenizeaza. Se mai adauga sare dupa gust. Sos din smantana cu marar si usturoi, un preparat foarte gustos care se serveste ca sos pentru preparate din carne si legume la cuptor sau gratar. 
POFTA BUNA!

sos din smantana cu marar si usturoi, sosuri, dressinguri, sosuri pentru fripturi, dressinguri pentru fripturi la gratar si cuptor, retete si preparate culinare sosuri si dressinguri, retete dressing, reteta dressing, sos din smantana, dressinguri din smantana,

sos din smantana cu marar si usturoi, sosuri, dressinguri, sosuri pentru fripturi, dressinguri pentru fripturi la gratar si cuptor, retete si preparate culinare sosuri si dressinguri, retete dressing, reteta dressing, sos din smantana, dressinguri din smantana,

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu