Chiftelute cu susan

Chiftelute De Porc Cu Susan - Reteta Chiftele De Porc


chiftele, chiftelute, chiftele cu susan, chiftelute cu susan, chiftelute de porc cu susan, chiftele de porc, chiftele de porc cu susan, reteta chiftele, retete chiftele, chiftele din carne, reteta de chiftele, chiftelute de porc, aperitive, retete culinare, retete de mancare, retete cu porc, preparate din porc, retete de aperitive, retete chinezesti, retete straine,
Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • 2 oua 
  • 1 ceapa potrivita 
  • 1 legatura de marar verde
  • 2-3 fire de patrunjel verde 
  • 3 catei de usturoi
  • 100 g seminte de susan
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de piper macinat
  • 1 lingurita de cimbru
  • 3 feliute de paine
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:

     Carnea de porc se taie bucati si se toaca prin masina de tocat, iar la sfarsit se adauga si feliile de paine. Ceapa se curata, se spala si se taie mic. Mararul si patrunjelul proaspat se spala si se toaca marunt, dupa care se adauga peste carne impreuna cu ceapasarea, piperul si cimbrul. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza bine, dupa care se adauga si el peste carne impreuna cu ouale. Usturoi si patrunjel se adauga foarte putin doar pentru aroma. Se amesteca foarte bine compozitia de carne tocata cu toate ingredientele si se lasa 30 de minute la frigider. 
     Se scoate compozitia de chiftele din frigider si cu mainile inmuiate in apa se modeleaza bilute (chiftelute) potrivit de mari, care apoi se trec prin susan si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins. Chiftelutele cu susan se rumenesc bine, apoi se scot intr-o farfurie pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei. Chiftelute cu susan, foarte gustoase, crocante si aromate, cu o crusta frumoasa din susan, merg foarte bine servite ca aperitiv, atat calde cat si reci. Chiftele cu susan, un aperitiv minunat cu un aer oriental, chinezesc care se pot servi alaturi de branzeturi sau diverse salate. 
POFTA BUNA! 

carne, carne porc, carne de porc portionata, carne pentru gatit, fleica de porc, retete cu porc, preparate din porc, carne de porc pentru chiftele, carne de porc pentru chiftelute, retete si preparate culinare din carne de porc,

carne, carne tocata, carne de porc, carne de porc tocata, carne pentru gatit, fleica de porc, retete cu porc, preparate din porc, carne de porc pentru chiftele, carne de porc pentru chiftelute, retete si preparate culinare din carne tocata de porc,

ingrediente chiftele cu susan, ingrediente chiftelute cu susan, cum se prepara chiftelele cu susan, cum facem chiftelute cu susan,

preparare chiftele, preparare chiftelute, amestec de carne tocata de porc pentru chiftele, compozitia pentru chiftele, reteta chiftele, retete chiftele, retete cu porc, preparate din porc, retete culinare, retete chiftelute, reteta chiftelute, compozitie chiftele,

amestec de carne tocata de porc pentru chiftele, compozitia pentru chiftele, reteta chiftele, retete chiftele, retete cu porc, preparate din porc, retete culinare, retete chiftelute, reteta chiftelute, carne tocata pentru chiftele,

chiftele, chiftele de porc, reteta chiftele, chiftelute, chiftele din carne, reteta de chiftele, chiftelute de porc, aperitive, retete culinare, retete de mancare, retete cu porc, preparate din porc, retete aperitive,

chiftelute cu susan, chiftele cu susan, preparare chiftelute cu susan, preparare chiftele cu susan, chiftelute de porc cu susan, chiftele de porc cu susan, cum facem chiftelute cu susan, retete chinezesti, cum se prepara chiftelutele cu susan, reteta chiftele, retete chiftele,

chiftele, chiftelute, chiftele cu susan, chiftelute de porc cu susan, chiftele de porc, reteta chiftele, chiftele din carne, reteta de chiftele, chiftelute de porc, aperitive, retete culinare, retete de mancare, retete cu porc, preparate din porc,

chiftele, chiftelute, chiftele cu susan, chiftelute cu susan, chiftelute de porc cu susan, chiftele de porc, chiftele de porc cu susan, reteta chiftele, retete chiftele, chiftele din carne, reteta de chiftele, chiftelute de porc, aperitive, retete culinare, retete de mancare, retete cu porc, preparate din porc, retete de aperitive, retete chinezesti, retete straine,

chiftele, chiftelute, chiftele cu susan, chiftelute cu susan, chiftelute de porc cu susan, chiftele de porc, chiftele de porc cu susan, reteta chiftele, retete chiftele, chiftele din carne, reteta de chiftele, chiftelute de porc, aperitive, retete culinare, retete de mancare, retete cu porc, preparate din porc, retete de aperitive, retete chinezesti, retete straine,

chiftele, chiftelute, chiftele cu susan, chiftelute cu susan, chiftelute de porc cu susan, chiftele de porc, chiftele de porc cu susan, reteta chiftele, retete chiftele, chiftele din carne, reteta de chiftele, chiftelute de porc, aperitive, retete culinare, retete de mancare, retete cu porc, preparate din porc, retete de aperitive, retete chinezesti, retete straine,

chiftele, chiftelute, chiftele cu susan, chiftelute cu susan, chiftelute de porc cu susan, chiftele de porc, chiftele de porc cu susan, reteta chiftele, retete chiftele, chiftele din carne, reteta de chiftele, chiftelute de porc, aperitive, retete culinare, retete de mancare, retete cu porc, preparate din porc, retete de aperitive, retete chinezesti, retete straine,

retete de mancare, retete mancare, retete de aperitive, aperitiv, aperitive, retete si preparate culinare de aperitive pentru mese festive si alte evenimente si sarbatori,


Ciorba de ciocanele

Ciorba De Ciocanele De Porc - Ciorba De PorcCiorba De Picioare De Porc


ciorba, ciorba de porc, ciorba de ciocanele de porc, ciorba de picioare de porc, ciorba din adidasi de porc, ciorba de porc cu smantana si mujdei de usturoi, ciorba adidasi, retete de mancare, retete culinare, ciorbe, ciorbe retete, retete de ciorbe, retete cu porc, retete de craciun, retete si preparate culinare din carne de porc,
Ingrediente:

  • 4 picioare de porc ("adidasi" de porc)
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 3 l de apa
  • 2 lingurite de sare
  • 2 oua
  • 10 catei de usturoi
  • 200 g de smantana
  • otet

Mod de preparare:

     Picioarele de porc se parlesc, se curata si se spala foarte bine. Ceapa, morcovul si usturoiul se curata si se spala. Ceapa se taie mic, morcovul se lasa intreg sau se taie cubulete. Usturoiul se piseaza si se freaca cu putina sare ca la mujdei. Mujdeiul de usturoi se pune intr-un vas de sticla cu 1-2 linguri de otet si se completeaza cu apa pana la consistenta dorita. Picioarele de porc se pun la fiert, se spumeaza, se adauga ceapa si morcovul si se continua fierberea inabusit timp de 2 ore, pana cand carnea se desprinde usor de pe oase.
     Cand adidasii de porc sunt fierti foarte bine, se scot intr-o farfurie si se dezoseaza. Carnea de porc cu sorici cu tot se taie bucatele (fideluta sau cubulete), apoi se adauga inapoi in oala unde au fiert. Se amesteca compozitia, se adauga sare dupa gust si se mai dau cateva clocote. Ouale se bat spuma cu un praf de sare si se adauga in oala cu ciorba de porc cu grija sa nu se taie. Ciorba de ciocanele se serveste fierbinte, dreasa dupa gust cu smantana, mujdei de usturoi si otet alaturi de un ardei iute.  
     Ciorba de ciocanele de porc este o ciorba foarte gustoasa, indragita de toata lumea, se serveste cu diverse ocazii, sau chiar a doua zi de dimineata pentru a “ne drege” dupa un chef reusit. Ciorba de picioare de porc, un leac babesc pentru a scapa de mahmureala. 
POFTA BUNA! 

ciocanele, ciocanele de porc, carne de porc, adidasi de porc, picioare de porc, porc, carne, retete cu porc, preparate din porc, picioare de porc pentru ciorba de ciocanele, retete si preparate culinare din picioare de porc, retete de porc,

ceapa, morcov, legume pentru mancare, ceapa si morcov pentru ciorba de ciocanele, retete si preparate culinare cu legume, legume pentru mancare,

preparare ciorba de ciocanele de porc, preparare ciorba de porc, preparare ciorba de ciocanele de porc cu smantana si usturoi,

picioare de porc, ciocanele, ciocanele de porc, carne de porc, adidasi de porc, porc, carne, retete cu porc, preparate din porc, picioare de porc pentru ciorba de ciocanele, retete si preparate culinare din picioare de porc, retete de porc, picioare de porc fierte,

picioare de porc dezosate, carne si sorici de porc pentru ciorba de ciocanele, retete si preparate culinare din carne de porc, cum se prepara ciorba de ciocanele de porc, carne de porc,

preparare ciorba de ciocanele de porc, preparare ciorba de porc, preparare ciorba de ciocanele de porc cu smantana usturoi si otet,

ciorba, ciorba de porc, ciorba de ciocanele, ciorba de picioare de porc, ciorba din adidasi de porc, ciorba de porc cu smantana si mujdei de usturoi, ciorba adidasi, retete de mancare, retete culinare, ciorbe, ciorbe retete, retete de ciorbe, retete cu porc, retete de craciun, retete si preparate culinare din carne de porc,

sos de smantana si mujdei de usturoi pentru ciorba de ciocanele de porc, smantana pentru ciorba de ciocanele, mujdei de usturoi pentru ciorba de ciocanele, ciusca iute pentru ciorba de ciocanele, cu ce se mananca ciorba de ciocanele, sosuri si dressinguri,

ciorba, ciorba de porc, ciorba de ciocanele de porc, ciorba de picioare de porc, ciorba din adidasi de porc, ciorba de porc cu smantana si mujdei de usturoi, ciorba adidasi, retete de mancare, retete culinare, ciorbe, ciorbe retete, retete de ciorbe, retete cu porc, retete de craciun, retete si preparate culinare din carne de porc,

Alte retete:  Ciorba de burta