Google+

22 iunie 2013

Varza dulce cu cotlet de porc

Cum Se Prepara Varza Dulce Calita Cu Cotlet De Porc - Retete Si Preparate Culinare - Cum Facem Varza Noua Cu Cotlet



Ingrediente:

  • 3 verze proaspete
  • 5 linguri ulei
  • 1,5-2 kg rosii
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • ½ lingurita piper
  • ½ lingurita cimbru
  • ½ lingurita boia
  • 2  foi dafin
  • 4-6 felii cotlet de porc
  • 1 legatura marar verde


Mod de preparare:

     Varza se curata, se spala, se toaca fideluta. Cotletul de porc se taie felii de 2 cm grosime(la dimensiunea dorita), se condimenteaza cu putina sare si piper. Rosiile se curata de coaja si se taie cubulete, sau se dau prin razatoare. Ceapa si ardeiul, se curata, se spala si se taie marunt. Mararul se spala si se taie marunt. Incingem ulei intr-un ceaun, prajim putin cotletul(2-3 minute) pentru gust si il scoatem intr-o farfurioara, adaugam ceapa si ardeiul si le calim. Adaugam rosiile si amestecam de cateva ori. Adaugam varza, cimbru, piper, boia si continuam fierberea 25-30 minute amestecand din cand in cand. Adaugam cotletul de porc si introducem ceaunul la cuptor(sau rasturnam intr-o tava) pentru inca 15 minute. Cand varza este gata, se adauga mararul. 
POFTA BUNA!












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu