Google+

18 septembrie 2013

Pulpa de porc la gratar

Retete Si Preparate Culinare Pentru Gratar - Fripturi De Porc



Ingrediente:

  • 1 kg pulpa de porc
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

     Pulpa de porc se taie in felii de dimensiunea si grosimea dorita. Feliile se bat putin pentru fragezire cu ciocanul de batut snitele, se sareaza, se condimenteaza cu piper si sare si se lasa la rece pentru 20-30 minute. Dupa preferinta se mai poate condimenta cu boia si cimbru.
     Gratarul sau tigaia gril bine incinsa se unge cu o bucata de grasime(sunca). Se asaza carnea, intoarcem fiecare bucata pe ambele parti pana cand carnea este gata dupa preferinta, mai in sange sau mai rumenita. Se serveste cu orice garnitura dorim, dar sa nu uitam de berea sau vinul rece. 
POFTA BUNA! 



friptura de porc la gratar, gratare, fripturi, grill, retete culinare, retete de mancare, retete pentru gratar, mancaruri cu carne, retete, food,

friptura de porc la gratar, gratare, fripturi, grill, retete culinare, retete de mancare, retete pentru gratar, mancaruri cu carne, retete, food,

friptura de porc la gratar, gratare, fripturi, grill, retete culinare, retete de mancare, retete pentru gratar, mancaruri cu carne, retete, food,

friptura de porc la gratar, gratare, fripturi, grill, retete culinare, retete de mancare, retete pentru gratar, mancaruri cu carne, retete, food,

friptura de porc la gratar, gratare, fripturi, grill, retete culinare, retete de mancare, retete pentru gratar, mancaruri cu carne, retete, food,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu