Google+

12 noiembrie 2014

Pulpa de porc la cuptor

Friptura Din Pulpa De Porc Si Cartofi La Cuptor


friptura, friptura de porc, friptura de porc la cuptor, pulpa de porc la cuptor, retete culinare, retete de mancare, mancaruri rapide, retete de craciun, retete de revelion, fripturi, fripturi la cuptor, friptura de porc la tava, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, carne si cartofi la cuptor, preparate culinare, mancaruri cu carne si cartofi,
Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc (pulpa de porc)
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de piper macinat
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita de cimbru
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 200 ml de vin alb
  • 2 foi de dafin
  • 1 kg de cartofi pentru garnitura

Mod de preparare:

     Pulpa de porc se taie bucati potrivit de groase, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia de ardei, cimbru, ulei de masline si feliute de usturoi si se pastreaza la rece timp de 24 de ore intr-o punga de plastic bine inchisa. Se pregateste o tava de cuptor, se aseaza frumos bucatile de carne de porc, se stropesc cu vin si se introduce tava in cuptorul incins pentru 30 de minute.
     Cartofii se curata, se spala, se taie in patru si se sareaza cu putina sare. Intr-o tigaie cu ulei incins se prajesc foarte putin cartofii, pana cand incep sa se ingalbeneasca. Se scoate tava de friptura din cuptor, se intoarce carnea pe cealalta parte, se aseaza cartofii printre bucatile de carne si se introduce tava in cuptorul incins pentru inca 15- 20 de minute, pana cand carnea si cartofii sunt frumosi rumeniti.
Friptura din pulpa de porc la cuptor, o reteta traditionala din carne de porc foarte gustoasa, frageda si suculenta, potrivita pentru mesele festive de Craciun si Revelion . Friptura de porc la cuptor merge foarte bine cu o garnitura de cartofi la cuptor si gogosari in otet, castraveti murati, conopida murata si muraturi asortate
POFTA BUNA! 
carne, carne de porc, carne din pulpa de porc, carne pentru friptura, carne de gratar, carne de gatit, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc,

carne, carne de porc, carne din pulpa de porc, carne pentru friptura, carne de gratar, carne de gatit, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, carne friptura, retete de friptura, reteta fripturi,

preparare friptura de porc, preparare friptura de porc la tava, preparare friptura din pulpa de porc, preparare friptura la cuptor, retete de mancare, retete culinare, preparate culinare, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc,

friptura, friptura de porc, friptura de porc la cuptor, pulpa de porc la cuptor, retete culinare, retete de mancare, mancaruri rapide, retete de craciun, retete de revelion, fripturi, fripturi la cuptor, friptura de porc la tava, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, carne si cartofi la cuptor, preparate culinare,

friptura, friptura de porc, friptura de porc la cuptor, pulpa de porc la cuptor, retete culinare, retete de mancare, mancaruri rapide, retete de craciun, retete de revelion, fripturi, fripturi la cuptor, friptura de porc la tava, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, carne si cartofi la cuptor, preparate culinare,

friptura, friptura de porc, friptura de porc la cuptor, pulpa de porc la cuptor, retete culinare, retete de mancare, mancaruri rapide, retete de craciun, retete de revelion, fripturi, fripturi la cuptor, friptura de porc la tava, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, carne si cartofi la cuptor, preparate culinare, mancaruri cu carne si cartofi,

Un comentariu: