Google+

6 februarie 2013

Castraveti murati pentru iarna


Castraveti murati pentru iarna retete castraveti in otet,

Ingrediente:

  • castraveti
  • morcovi
  • ceapa galbena
  • sare mare pentru muraturi
  • apa
  • otet alb de 9 grade
  • marar uscat (bete)
  • 1 ciusca iute (pentru fiecare borcan)
  • foi de dafin
  • piper boabe

Mod de preparare:

     Se prepara o saramura pentru muraturi din 5 litri de apa si 6 linguri de sare, care se fierbe cateva minute si apoi se lasa putin la racit. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Se aseaza fromos in borcane castravetii, printre castraveti se adauga bete de marar, foi de dafin, piper boabe, ciusca iute si rondele de ceapa si morcov. Se toarna in fiecare borcan cate doua degete de otet, apoi saramura de muraturi calduta si se pun bine capacele. Se fierb borcanele cu castraveti la foc mic intr-o cratita cu apa timp de 5 minute. Dupa ce au fiert borcanele se scot din apa, se acopera cu un prosop gros si se lasa sa se raceasca. Castraveti murati de iarna, o reteta de muraturi usor de preparat, o reteta de castravei murati in otet foarte gustosi. 
POFTA BUNA!

Castraveti proaspeti retete culinare,

retete si preparate culinare castraveti murati in otet pentru iarna ingrediente

retete si preparate culinare castraveti murati in otet pentru iarna ingrediente

Castraveti in otet preparare retete culinare,

Castraveti in otet retete culinare castraveti murati pentru iarna,

Castraveti in otet pentru iarna retete castraveti murati,

Castraveti murati retete culinare,

Un comentariu: