Plachie de peste la cuptor

Retete Si Preparate Din Peste Reteta Plachie De Peste


retete, peste, plachie, peste cu legume, tocanita, retete de mancare, peste la cuptor, preparate din peste, retete de peste, mancaruri cu peste,

Cum se face plachia de peste la cuptor. Cum facem simplu si usor o plachie de peste gustoasa si aspectuoasa. Pentru o reteta rapida de plachie (4 portii) avem nevoie de 4 cotlete de peste, 4 cepe potrivite, 2 ardei capia mari, 2 ardei iuti, 2 linguri ulei, ½ borcan mare suc de rosii, 1 lingura bulion, 250 ml vin alb, 200ml apa, 1 lingurita sare, 10 boabe de piper, 2 foi de dafin, 2 crengute de cimbru, putin marar si patrunjel verde. 

Cum procedam, curatam ceapa si ardeiul si le taiem fideluta, apoi le frecam usor cu putina sare si le asezam intr-o tava de cuptor in care am pus putin ulei. Adaugam apa, sare si condimente dupa gust, punem si ciusca iute taiata pe lung, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor pana cand legumele sunt facute. Cand legumele sunt topite adaugam peste ele la inceput sucul de rosii si vinul, apoi bulionul si il dizolvam bine in sosul format. Bucatile de peste spalate si frecate cu putina sare le punem si pe ele in tava, dam tava la cuptor neacoperita iar cand pestele este rumenit pe o parte il intoarcem si pe partea cealalta. La final mai potrivim consistenta si gustul sosului, presaram putin marar si patrunjel verde deasupra si servim dupa preferinta plachia calda cu mamaliguta, dar plachia de peste este buna si rece. 

Plachie de peste, o reteta de plachie de peste cu legume preparata la cuptor, o mancare traditionala din bucataria romaneasca. Daca vrei retete de peste, preparate din peste si mancaruri cu peste, atunci prepara aceasta reteta romaneasca simpla: plachie preparatedevis
Pofta Buna! 
retete, peste, mancare, tocanita, cuptor, plachie de peste, peste cu legume, retete de peste, preparate din peste, mancaruri cu peste, retete de mancare,

retete, peste cu legume la cuptor, tocanita, retete de peste, retete de mancare, preparate din peste, mancaruri cu peste, plachie preparatedevis,

Cartofi in cuib cu sos de usturoi

retete cartofi copti la cuptor, retete de post, mancaruri de post, mancaruri cu legume, retete de mancare, retete, reteta, fel de mancare, sanatate, garnitura friptura,

O mancare sanatoasa pentru o cina reusita este reteta de post preparata din cartofi copti la cuptor in coaja si sos de usturoi sau orice alt dressing ne place. Reteta este foarte simpla, necesita doar putin mai mult timp pana cand cartofii sunt gata, in functie de marimea cartofilor coacerea dureaza 60-120 minute. 
Cum procedam, alegem cartofi potriviti de mari si egali ca marime, ii spalam bine sub jet de apa, ii stergem de apa si ii infasuram pe fiecare cartof in parte in folie de aluminiu. 
reteta cartofi copti la cuptor de post, retete culinare,

Asezam cartofii intr-o tava de cuptor si ii coacem timp de 90 minute la 250 grade sau pana cand acestia sunt facuti. Cat timp cartofii sunt la cuptor pregatim crema de usturoi, procedam ca la orice mujdei de usturoi clasic numai ca la final adaugam foarte putina apa. Cand cartofii sunt bine patrunsi, ii asezam in castronele, descoperim folia de aluminiu in partea de sus a cartofilor, crestam cu un cutit in forma de cruce cartofii deasupra si turnam sos de usturoi in fiecare crestatura. 
retete de post, retete de mancare, mancaruri de post, garnituri, garnitura friptura de carne, mancaruri cu legume,

Cartofi copti la cuptor, o mancare simpla si gustoasa pentru masa de seara pe care o mananci in special in timpul postului. Eu ca dressing alaturi de crema de usturoi am servit si maioneza de post din telina. Cartofi copti in coaja, gustosi, sanatosi si usori, un fel de mancare ideala in timpul postului sau in afara lui pentru pranz sau cina servita ca si garnitura alaturi de o friptura din carne de pui sau porc. 
Pofta Buna! 
retete cartofi copti de post, reteta, retete, retete de mancare, garnitura, mancaruri de post, mancaruri cu legume,

retete cartofi la cuptor de post, mancaruri cu legume de post, retete culinare, retete de mancare,