12 noiembrie 2014

Pulpa de porc la cuptor

Friptura Din Pulpa De Porc Si Cartofi La Cuptor


friptura, friptura de porc, friptura de porc la cuptor, pulpa de porc la cuptor, retete culinare, retete de mancare, mancaruri rapide, retete de craciun, retete de revelion, fripturi, fripturi la cuptor, friptura de porc la tava, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, carne si cartofi la cuptor, preparate culinare, mancaruri cu carne si cartofi,
Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc (pulpa de porc)
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de piper macinat
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita de cimbru
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 200 ml de vin alb
  • 2 foi de dafin
  • 1 kg de cartofi pentru garnitura

Mod de preparare:

     Pulpa de porc se taie bucati potrivit de groase, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia de ardei, cimbru, ulei de masline si feliute de usturoi si se pastreaza la rece timp de 24 de ore intr-o punga de plastic bine inchisa. Se pregateste o tava de cuptor, se aseaza frumos bucatile de carne de porc, se stropesc cu vin si se introduce tava in cuptorul incins pentru 30 de minute.
     Cartofii se curata, se spala, se taie in patru si se sareaza cu putina sare. Intr-o tigaie cu ulei incins se prajesc foarte putin cartofii, pana cand incep sa se ingalbeneasca. Se scoate tava de friptura din cuptor, se intoarce carnea pe cealalta parte, se aseaza cartofii printre bucatile de carne si se introduce tava in cuptorul incins pentru inca 15- 20 de minute, pana cand carnea si cartofii sunt frumosi rumeniti.
Friptura din pulpa de porc la cuptor, o reteta traditionala din carne de porc foarte gustoasa, frageda si suculenta, potrivita pentru mesele festive de Craciun si Revelion . Friptura de porc la cuptor merge foarte bine cu o garnitura de cartofi la cuptor si gogosari in otet, castraveti murati, conopida murata si muraturi asortate
POFTA BUNA! 
carne, carne de porc, carne din pulpa de porc, carne pentru friptura, carne de gratar, carne de gatit, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc,

carne, carne de porc, carne din pulpa de porc, carne pentru friptura, carne de gratar, carne de gatit, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, carne friptura, retete de friptura, reteta fripturi,

preparare friptura de porc, preparare friptura de porc la tava, preparare friptura din pulpa de porc, preparare friptura la cuptor, retete de mancare, retete culinare, preparate culinare, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc,

friptura, friptura de porc, friptura de porc la cuptor, pulpa de porc la cuptor, retete culinare, retete de mancare, mancaruri rapide, retete de craciun, retete de revelion, fripturi, fripturi la cuptor, friptura de porc la tava, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, carne si cartofi la cuptor, preparate culinare,

friptura, friptura de porc, friptura de porc la cuptor, pulpa de porc la cuptor, retete culinare, retete de mancare, mancaruri rapide, retete de craciun, retete de revelion, fripturi, fripturi la cuptor, friptura de porc la tava, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, carne si cartofi la cuptor, preparate culinare,

friptura, friptura de porc, friptura de porc la cuptor, pulpa de porc la cuptor, retete culinare, retete de mancare, mancaruri rapide, retete de craciun, retete de revelion, fripturi, fripturi la cuptor, friptura de porc la tava, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, carne si cartofi la cuptor, preparate culinare, mancaruri cu carne si cartofi,

11 noiembrie 2014

Rulada de porc

Rulada Din Spata De Porc La Cuptor Cu Ardei Si Cascaval


rulada, rulada de carne, rulada de porc, retete de mancare, retete culinare, rulada aperitiv, rulada din spata de porc, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, retete cu porc, preparate din porc, friptura de porc, friptura la cuptor, friptura, rulada de porc umpluta, friptura de porc cu cartofi la cuptor, retete de craciun, retete de revelion, mancaruri cu carne,
Ingrediente:

  • 2 kg spata de porc (carne de porc)
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 1 ardei kapia rosu
  • 200 g de cascaval
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de piper negru macinat
  • 1 lingurita de boia de ardei iute
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • 1 lingurita de cimbru macinat
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 cana de vin alb
  • 2 foi de dafin
  • folie de aluminiu sau hartie de copt
  • 1 kg de cartofi pentru garnitura

Mod de preparare:

     Carnea de porc (spata de porc) se taie (se despica) intr-o bucata sau mai multe bucati de aceeasi grosime usor de rulat. Bucata de carne sau bucatile de carne de porc se ung cu ulei de masline, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia si cimbru, se aseaza una peste alta, se ruleaza si se pastreaza la rece intr-o punga de plastic pana a doua zi.
     Ardeii proaspeti se curata, se spala si se taie fasii. Cascavalul se taie felii subtiri. Se intind bucatile de carne de porc, se aseaza peste fiecare bucata de carne felii de cascaval una langa alta, apoi bucati de ardei galbeni si rosii, se condimenteaza cu cimbru, boia si piper si se ruleaza strans fiecare bucata formand cate o rulada din spata de porc. Fiecare rulada se leaga strans cu sfoara, se pot infasura in folie de aluminiu sau hartie de copt (sau se poate acoperi doar tava de cuptor) si se aseaza intr-o tava de cuptor una langa alta.
     Tava cu friptura de porc se introduce in cuptorul incins pentru 90 de minute. Dupa 60 de minute se adauga o cana cu vin alb si se introduce din nou tava in cuptor pentru inca 30 de minute. Cartofii se curata, se spala si se prajesc 10 minute in ulei, pana se ingalbenesc foarte putin. Tava cu rulada din spata de porc se scoate din cuptor, se da la o parte folia, se aseaza cartofii frumos de jur imprejur si se mai da la cuptor pentru 15 minute.
Rulada de porc este o friptura din carne de porc foarte frageda si gustoasa, avand un gust deosebit de la ardei si cascaval, care merge foarte bine cu cartofi la cuptor si castraveti murati, gogosari in otet, conopida murata sau muraturi asortate. Rulada de carne, o friptura ideala pentru masa din seara de Craciun sau Revelion. 
POFTA BUNA! 

ingrediente pentru rulada din spata de porc, ingrediente pentru rulada de porc la cuptor, cum se face rulada de porc, cum se face spata de porc rulada la cuptor, retete de mancare, retete culinare, retete cu porc, retete de porc, preparate din porc, ingrediente rulada de porc,

carne de porc, spata de porc, carne de porc pentru friptura la cuptor, carne de friptura, spata de porc pentru friptura la cuptor, carne de porc pentru rulada, carne pentru gatit, retete culinare, retete de mancare, preparate din porc, retete cu porc, carne, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc,

preparare rulada de porc, preparare rulada din spata de porc, preparare rulada de porc cu cascaval si ardei, preparare rulada din spata de porc cu cascaval si ardei, preparare friptura de porc la cuptor, preparate din porc, retete culinare, retete de mancare, preparate din carne de porc, retete cu carne de porc,

preparare rulada de porc, preparare rulada din spata de porc, preparare rulada de porc cu cascaval si ardei, preparare rulada din spata de porc cu cascaval si ardei, preparare friptura de porc la cuptor, preparate din porc, retete culinare, retete de mancare, preparate din carne de porc, retete cu carne de porc,

rulada, rulada de carne, rulada de porc, retete de mancare, retete culinare, rulada aperitiv, rulada din spata de porc, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, retete cu porc, preparate din porc, friptura de porc, friptura la cuptor, friptura, rulada de porc umpluta, friptura de porc cu cartofi la cuptor, retete de craciun, retete de revelion, mancaruri cu carne,

rulada, rulada de carne, rulada de porc, retete de mancare, retete culinare, rulada aperitiv, rulada din spata de porc, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, retete cu porc, preparate din porc, friptura de porc, friptura la cuptor, friptura, rulada de porc umpluta, friptura de porc cu cartofi la cuptor, retete de craciun, retete de revelion, mancaruri cu carne,

rulada, rulada de carne, rulada de porc, retete de mancare, retete culinare, rulada aperitiv, rulada din spata de porc, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, retete cu porc, preparate din porc, friptura de porc, friptura la cuptor, friptura, rulada de porc umpluta, friptura de porc cu cartofi la cuptor, retete de craciun, retete de revelion, mancaruri cu carne,

rulada, rulada de carne, rulada de porc, retete de mancare, retete culinare, rulada aperitiv, rulada din spata de porc, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, retete cu porc, preparate din porc, friptura de porc, friptura la cuptor, friptura, rulada de porc umpluta, friptura de porc cu cartofi la cuptor, retete de craciun, retete de revelion, mancaruri cu carne,

rulada, rulada de porc, rulada de carne, retete si preparate culinare rulada aperitiv cu carne de porc la cuptor, rulada de carne cu cascaval si ardei la cuptor, retete culinare, retete de mancare, retete mancare, aperitive, rulada din spata de porc, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, friptura rece,

rulada, rulada de carne, rulada de porc, retete de mancare, retete culinare, rulada aperitiv, rulada din spata de porc, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, retete cu porc, preparate din porc, friptura de porc, friptura la cuptor, friptura, rulada de porc umpluta, friptura de porc cu cartofi la cuptor, retete de craciun, retete de revelion, mancaruri cu carne,

Alte retete:  Rulada din muschi de porc