Google+

7 februarie 2013

Rulada din muschi de porc

Cum Se Prepara Rulada Din Muschi De Porc – Cum Facem Rulada Din Muschi De Porc



Ingrediente:

" 1 muschi de porc ( 1,5 kg )
" 2 cabanosi
" 1 ceapa
" 10 ciuperci ( nu prea mari)
" 1 cana carne toccata
" 1 ou
" sare
" piper

Mod de preparare:

     Se desface muschiul astfel incat sa poata fi umplut si rulat. Se caleste ceapa taiata marunt si se adauga si ciupercile taiate feliute. Se ia de pe foc, se lasa putin sa se raceasca si se amesteca cu carnea tocata si oul batut, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se aseaza umplutura pe muschiul intins pe 3/4 din suprafata, se aseaza cabanosii la mijloc si se ruleaza intr-o folie de staniol alimentar. Se poate lega cu ata. Se aseaza muschiul intr-o tava si se introduce in cuptorul incins pentru aproximativ 40 minute. Se scoate din cuptor si se lasa 10 minute inainte de a se taia felii. Se poate servi calda dar si rece.
Alte retete:  Friptura de curcan la cuptor cu mere si cartofi copti   Spata de porc la cuptor   Friptura de pui intreg la cuptor cu mere.   Ceafa de porc la cuptor.   Friptura de miel la cuptor.   Friptura din cotlet de porc la cuptor.
POFTA BUNA!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu