Google+

7 februarie 2013

Macrou la cuptor



Ingrediente:

  • 2-4 pesti (macrou
  • 2 cani vin alb 
  • 1 lamaie
  • 2-4 catei usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • dafin
  • boia

Mod de preparare:

     Macroul se curata, se spala, se taie capul si coada, se sareaza in interior si exterior si se lasa 10-20 minute la rece sa prinda gust. Se pune putin ulei in tava de cuptor si se unge tava. Lamaia se taie feliute, usturoiul se taie rondele. Pestele se unge cu ulei pe toate partile, in interiorul pestelui se pun cate o felie de lamaie taiata pe jumatate si 2 rondele de usturoi. Se asaza pestele in tava, se presara piper, cimbru, boia, se pune o cana de vin, dafin, cateva boabe de piper si se introduce tava in cuptorul incins. Dupa 30 minute se intoarce pestele cu grija sa nu se rupa, se mai adauga si cealalta cana de vin si se introduce in cuptor pentru inca 30 minute pana cand pestele este gata. 
POFTA BUNA! 
ALTE RETETE:  Macrou marinat  Macrou la cuptor in hartie de copt  Macrou la gratar  Macrou prajit  Macrou la cuptor in folie de aluminiu  Macrou la cuptor cu rosii si usturoi  Crap la cuptor cu legume  Peste novac prajit cu mujdei 

preparare peste, retete de peste, preparate din peste, retete culinare,

peste, macrou la cuptor preparare, retete de peste, preparate din peste, mancaruri de peste, retete culinare, retete de mancare, peste in sos de vin alb,

peste, retete de mancare, retete de peste, preparate din peste, mancaruri cu peste, retete culinare, peste in sos alb de vin, peste gatit,

peste, retete de mancare, retete de peste, preparate din peste, mancaruri cu peste, retete culinare, peste in sos alb de vin, peste gatit,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu