Placinta cu ravase

Placinta Cu Ravase Si Bani - O Surpriza Mult Asteptata In Noaptea De Revelion Si De Sf. Vasile


placinta, placinte, placinta cu branza, placinta de branza cu ravase, placinta cu branza si iaurt, retete, retete culinare, retete de revelion, retete patiserie, placinta creata, placinta de casa, preparate de revelion si sfantul vasile, deserturi, dulciuri, retete cu branza foi de placinta oua si iaurt, cum facem placinta cu ravase, reteta placinta, retete placinta,

     In cele ce urmeaza o sa va invat cum se face o placinta de casa gustoasa si cel mai important cum sa procedezi ca sa nu ratezi nici un ravas cu bani in fiecare noapte de anul nou. Cum se face o placinta gustoasa am vazut la mama dar cum castigi bani usor din ravase stiu din proprie experienta. Sunt doua variante, daca esti in vizita atunci stai numai in preajma gazdei, vorbeste frumos si nu uita de complimente, dar cel mai important nu pierde din ochi placinta ca sa ochesti locul ravaselor. A doua varianta este mai usoara, daca esti gazda da o mana de ajutor bucatarului si stai nemiscat numai in bucatarie unde-i cald si bine, asta binenteles pana vezi locul ravaselor. Uite asa castig eu in fiecare an in seara de anul nou cate 100 euro. Sper sa nu citeasca mama asta ca m-am lins pe bot anul viitor! 
     Eu o sa prepar o placinta cu branza oua si iaurt, deoarece pe langa faptul ca este mult mai economica, este si foarte gustoasa. In placinta o sa introduc si o sa ascund pe langa cateva ravase haioase clasice si cativa bani de hartie sau monezi. Daca vrei sa-i surprinzi cu adevarat pe cei dragi in noaptea de anul nou, atunci pune in cateva ravase si bani si surpriza o sa fie pe masura! Cum se face placinta cu ravase? Placinta se face ca orice placinta clasica cu branza, oua si iaurt. Pentru preparare avem nevoie de 1 pachet foi de placinta, 1 l de iaurt, 200g de branza, 5 oua, 4 linguri de ulei, 2 linguri de zahar tos pentru pudrat. 
ingrediente pentru placinta de branza cu ravase preparata acasa pentru noaptea de revelion si sfantul vasile, retete de patiserie, retete culinare, cum se face placinta cu ravase,

     Cum procedam, in primul rand lasam pachetul cu foi de placinta sa se dezghete la temperatura camerei, apoi il desfacem foaie cu foaie, branza o radem pe razatoarea mare, iar ouale le batem bine intr-un castron si apoi le amestecam cu iaurt. 
umplutura placinta cu branza oua si iaurt pentru placinta cu foi de placinta preparata pentru noaptea de revelion, compozitie placinta cu branza si iaurt, retete culinare, cum se face placinta cu branza si ravase, retete patiserie, preparare dulciuri si deserturi de casa,

Luam cate 2 foi de placinta, le stropim cu putin ulei, apoi le asezam una peste cealalta si presaram deasupra branza rasa, dupa care strangem foile ca un acordeon si le asezam in tava de cuptor unsa cu putin ulei. 
preparare placinta cu branza si foi de placinta de cumparat, retete culinare, retete patiserie, retete placinta, reteta placinta cu branza oua si iaurt, placinta creata preparare,

Procedam in continuare la fel pana cand s-a umplut toata tava, apoi in cateva locuri strecuram cu grija sa nu se vada cativa bani infasurati in ravase si apoi in staniol, turnam deasupra amestecul de oua si iaurt, stropim cu putin ulei si introducem tava in cuptor sa se coaca timp de 20 minute la o temperatura de 250 de grade. 
placinta, placinta cu ravase, placinte, preparare placinta, placinta de branza cu ravase, placinta cu branza si iaurt, retete, retete culinare, retete de revelion, retete patiserie, placinta creata, placinta de casa, preparate de revelion si sfantul vasile, deserturi, dulciuri, retete cu branza foi de placinta oua si iaurt, cum facem placinta cu ravase,

Cand placinta este rumenita o scoatem din cuptor, o presaram cu zahar si o acoprim cu un prosop cateva minute, dupa care o taiem in bucati. Norocosul anului este cel care va nimeri bucata de placinta cu banul cel mai mare. 
     Placinta de branza cu ravase special preparata de Anul Nou sau de Sfantul Vasile este o placinta traditionala romaneasca care nu trebuie sa lipseasca de pa masa in noaptea Noului An, foarte buna si gustoasa cu un miros si un gust imbietor. Placinta cu branza merge servita simpla cu iaurt sau unsa cu miere de albine sau orice dulceata ne place. Sarbatori Fericite si multe bucurii in Noul An! 
Pofta Buna! 
placinta, placinta cu ravase, placinte, placinta de branza cu ravase, placinta cu branza si iaurt, retete, retete culinare, retete de revelion, retete patiserie, placinta creata, placinta de casa, preparate de revelion si sfantul vasile, deserturi, dulciuri, retete cu branza foi de placinta oua si iaurt, cum facem placinta cu ravase,

placinta, placinte, placinta cu branza, placinta de branza cu ravase, placinta cu branza si iaurt, retete, retete culinare, retete de revelion, retete patiserie, placinta creata, placinta de casa, preparate de revelion si sfantul vasile, deserturi, dulciuri, retete cu branza foi de placinta oua si iaurt, cum facem placinta cu ravase, aluaturi, retete traditionale romanesti,

placinta, placinte, placinta cu branza, placinta de branza cu ravase, placinta cu branza si iaurt, retete, retete culinare, retete de revelion, retete patiserie, placinta creata, placinta de casa, preparate de revelion si sfantul vasile, deserturi, dulciuri, retete cu branza foi de placinta oua si iaurt, cum facem placinta cu ravase,

placinta, placinte, placinta cu branza, placinta cu branza si iaurt, retete, retete culinare, retete de revelion, retete patiserie, placinta creata, placinta de casa, preparate de revelion si sfantul vasile, deserturi, dulciuri, retete cu branza foi de placinta oua si iaurt, cum facem placinta cu ravase,

Friptura de porc la ceaun

Reteta Friptura De Porc La Ceaun Pentru Masa De Craciun Si Revelion



fripturi, carne prajita la ceaun, tochitura, pomana porcului, preparate de craciun, preparate de porc, retete de porc, retete de craciun, retete culinare, friptura de porc, carnati prajiti, mancaruri cu carne, retete de mancare, mancaruri traditionale romanesti, retete traditionale romanesti, meniu de revelion si craciun, un fel de mancare, porc la ceaun, carne de porc fripta la ceaun,

      O friptura simpla de porc special pregatita pentru masa de Craciun sau Revelion este friptura de porc preparata la ceaun, din mai multe feluri de carne de porc fripte si inabusite la ceaun, in special carne mai grasa de porc si carnati de porc facuti de noi in bucatarie, toate amestecate si prajite la un loc in ceaun, la final rezultand o mancare traditionala romaneasca foarte gustoasa si sanatoasa pe care numai la noi in Romania o gasesti.  Reteta de mancare cu carne prajita la ceaun se serveste obligatoriu fierbinte deoarece avand untura se sleieste imediat, cu o mamaliguta calda si o salata de varza murata alaturi, cu usturoi intreg sau facut mujdei si cu un pahar de vin bun. 
     Pentru preparare avem nevoie de carne de porc mai grasa, putem folosi si fleica de porc cu carne mai multa, carnati de porc, cateva bucati de sunca de porc, 50 ml vin rosu sau alb, sare dupa gust. Carnea de porc cu grasime se taie dupa preferinta bucati mai mari de aproximativ 3-4 degete, sunca se taie bucati potrivite, iar carnatii se taie la lungimea dorita si se cresteaza pe alocuri sau se inteapa cu varful unui cutit sa nu plesneasca in ceaun. Carnea si sunca portionata se sareaza, se amesteca bine intr-un castron si se lasa 15 minute sa prinda gust. 
     Intr-un ceaun se pune o cana de apa si se adauga sunca la inceput iar dupa 5 minute se pun si bucatile de carne. Se inabuse si se mai adauga o cana de apa dupa ce prima cana adaugata a scazut. 
fripturi, friptura de porc la ceaun, carne prajita la ceaun, tochitura, pomana porcului, preparate de craciun, preparate de porc, retete de porc, retete de craciun, retete culinare, friptura de porc, carnati prajiti, mancaruri cu carne, retete de mancare, mancaruri traditionale romanesti, retete traditionale romanesti, meniu de revelion si craciun, un fel de mancare, porc la ceaun, carne de porc fripta la ceaun,

Se prajeste inabusit amestecand din cand in cand timp de 30 de minute, pana cand carnea este facuta si incepe sa se rumeneasca usor, iar sunca este aproape topita, se stropeste cu putin vin si se adauga carnatii, se mai lasa 10-15 minute dupa care se opreste focul. 
fripturi, friptura de porc la ceaun, carne prajita la ceaun, tochitura, pomana porcului, preparate de craciun, preparate de porc, retete de porc, retete de craciun, retete culinare, friptura de porc, carnati prajiti, mancaruri cu carne, retete de mancare, mancaruri traditionale romanesti, retete traditionale romanesti, meniu de revelion si craciun, un fel de mancare, porc la ceaun, carne de porc fripta la ceaun,

     Friptura de porc se serveste dupa preferinta fierbinte cu cateva linguri din sosul format peste ea, cu mamaliguta calda si branza veche rasa cum ar fi branza de burduf sau un amestec din mai multe feluri de branza uscata (branza de capra, oaie, vaca) care vor da un gust si mai bun preparatului, cu muraturi sau salata de varza acraCarne de porc la ceaun, tochitura de porc, pomana pocului, sarmale de porc in foi de varza murata, mancaruri traditionale romanesti pe care le cauti oricand si le mananci cu placere si satisfactie. 
Pofta Buna! 
fripturi, friptura de porc la ceaun, carne prajita la ceaun, tochitura, pomana porcului, preparate de craciun, preparate de porc, retete de porc, retete de craciun, retete culinare, friptura de porc, carnati prajiti, mancaruri cu carne, retete de mancare, mancaruri traditionale romanesti, retete traditionale romanesti, meniu de revelion si craciun, un fel de mancare, porc la ceaun, carne de porc fripta la ceaun,

fripturi, friptura de porc la ceaun, carne prajita la ceaun, tochitura, pomana porcului, preparate de craciun, preparate de porc, retete de porc, retete de craciun, retete culinare, friptura de porc, carnati prajiti, mancaruri cu carne, retete de mancare, mancaruri traditionale romanesti, retete traditionale romanesti, meniu de revelion si craciun, un fel de mancare, porc la ceaun, carne de porc fripta la ceaun,

fripturi, friptura de porc la ceaun, carne prajita la ceaun, tochitura, pomana porcului, preparate de craciun, preparate de porc, retete de porc, retete de craciun, retete culinare, friptura de porc, carnati prajiti, mancaruri cu carne, mancaruri cu carne, mancaruri traditionale romanesti, retete traditionale romanesti, meniu de revelion si craciun, un fel de mancare, porc la ceaun, carne de porc fripta la ceaun,

fripturi, friptura de porc la ceaun, carne prajita la ceaun, tochitura, pomana porcului, preparate de craciun, preparate de porc, retete de porc, retete de craciun, retete culinare, friptura de porc, carnati prajiti, mancaruri cu carne, retete de mancare, mancaruri traditionale romanesti, retete traditionale romanesti, meniu de revelion si craciun, un fel de mancare, porc la ceaun, carne de porc fripta la ceaun,

fripturi, friptura de porc la ceaun, carne prajita la ceaun, tochitura, pomana porcului, preparate de craciun, preparate de porc, retete de porc, retete de craciun, retete culinare, friptura de porc, carnati prajiti, mancaruri cu carne, retete de mancare, mancaruri traditionale romanesti, retete traditionale romanesti, meniu de revelion si craciun, un fel de mancare, porc la ceaun, carne de porc fripta la ceaun,