21 februarie 2014

Piept de pui pregatit in vas Zepter


 retete de mancare, retete culinare, retete cu pui, friptura de pui, retete zepter, retete pui, zepter, retete dietetice
Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • ½ lingurita de piper
  • ½ lingurita de cimbru

Mod de preparare:

     Un alt mod sanatos de a pregati o friptura de pui este folosirea vasului Zepter. O mancare pregatita in vasele Zepter este foarte sanatoasa si isi pastreaza sarurile naturale, nefiind nevoie sa adaugam sare. Se ia un vas Zepter cu capac si se pune pe aragaz la foc mic sa se incinga pana cand acul indicator ajunge in zona verde. Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se portioneaza in bucati. Bucatile de carne se bat putin cu ciocanul special pentru batut carne si se condimenteaza dupa gust cu piper si cimbru.
     Se pune carnea de pui in vasul Zepter incins, se acopera cu capac si se lasa asa 3 minute, dupa care se intorce si pe cealalta parte si se mai lasa inca 3 minute. Dupa acest timp, se opreste aragazul si se mai lasa vasul acoperit inca 5 minute. Se scot bucatile de carne intr-o farfurie si se servesc alaturi de o salata verde sau legume pregatite la fel in vas Zepter sau la aburiAceasta friptura din piept de pui este foarte gustoasa, sanatoasa si usor de preparat. Este o reteta dietetica folosita in diete de slabit, o reteta ideala pentru o viata sanatoasa!
POFTA BUNA! 
carne de pui, retete cu pui, retete de mancare, retete dietetice, retete pui, mancare, friptura de pui


retete zepter, retete culinare zepter, retete dietetice, retete sanatoase, zepter




retete culinare, retete cu pui, friptura de pui, retete de mancare, piept de pui fript, retete dietetice, cura de slabire, diete de slabire, meniu

retete culinare, retete cu pui, friptura de pui, retete de mancare, piept de pui fript, retete dietetice, cura de slabire, diete de slabire, meniu

retete culinare, retete cu pui, friptura de pui, retete de mancare, piept de pui fript, retete dietetice, cura de slabire, diete de slabire, meniu, retete usoare, preparate culinare, pui cu legume

retete culinare, retete cu pui, friptura de pui, retete de mancare, piept de pui fript, retete dietetice, cura de slabire, diete de slabire, meniu

Alte retete in vas zepter:  Retete cu pui la zepter

15 februarie 2014

Oua umplute

Retete Aperitive Reteta Oua Umplute In Sos Tartar


Oua umplute cu sos tartar retete culinare,
Ingrediente

  • 6 oua fierte tari 
  • 3 castraveti murati 
  • 1 ceapa mica 
  • 4 linguri maioneza 
  • 1 pate de ficat mic 
  • 9 linguri de smantana sau iaurt 
  • ½ lingurita de sare 
  • ½ lingurita de piper 
  • ½ legatura de patrunjel verde 

Mod de preparare 
Se fierb ouale tari, se tin putin in apa rece pentru a se curata mai usor, apoi se curata de coaja si se taie in doua. Se scot galbenusurile si se amesteca intr-un castron cu pate, o lingura de maioneza, sare si piper dupa gust, patrunjel verde tocat marunt. Se umple fiecare jumatate de ou cu pasta obtinuta. 

Separat pregatim sosul tartar. Se curata ceapa de coaja, se spala si se taie marunt. Castravetii se curata de coaja, se dau pe razatoare sau se taie bucatele mici, dupa care se scurg de zeama. Se amesteca intr-un castron ceapa, castravetii, maioneza si smantana sau iaurt. La sfarsit se adauga sare si piper dupa gust. La trei linguri de smantana se adauga o lingura de maioneza. 

Se unge o tava sau platou cu sos tartar, se asaza ouale umplute in tava cu umplutura in jos, se toarna sosul tartar peste oua pana cand ouale sunt acoperite complet si se niveleaza frumos. Platoul cu oua umplute in sos tartar se poate orna cu felii de castraveti murati si frunze de patrunjel verde. Ouale umplute se tin la frigider timp de 30 de minute inainte de a fi servite. Oua umplute cu sos tartar, un aperitiv foarte gustos si aspectuos, nelipsit de la mese festive si apreciat de toata lumea. O alta reteta de oua umplute: oua umplute.
Pofta Buna! 
retete aperitive, retete culinare, oua umplute, retete usoare, oua umplute in sos tartar, retete si preparate culinare,

preparare oua umplute, ornare oua umplute, oua umplute, retete oua umplute, reteta oua umplute, retete si preparate culinare, retete de mancare, aperitive si garnituri, retete cu oua, albusuri de ou,

preparare oua umplute, ornare oua umplute, oua umplute, retete oua umplute, reteta oua umplute, retete si preparate culinare, retete de mancare, aperitive si garnituri, retete cu oua, galbenusuri de ou,

umplutura pentru oua umplute, preparare oua umplute, ornare oua umplute, oua umplute, retete oua umplute, reteta oua umplute, retete si preparate culinare, retete de mancare, aperitive si garnituri, retete cu oua,

preparare oua umplute, ornare oua umplute, oua umplute, retete oua umplute, reteta oua umplute, retete si preparate culinare, retete de mancare, aperitive si garnituri, retete cu oua,

preparare sos tartar, sos tartar, retete cu sos tartar, reteta sos tartar, retete sos tartar, cum se prepara sosul tartar, retete si preparate culinare straine, sosuri pentru mancare, retete sos, reteta sosuri,

Sos tartar reteta,

preparare oua umplute, oua umplute, reteta aperitive, retete aperitive, aperitiv, retete de mancare, mancaruri pentru aniversari, retete cu oua, reteta cu sos tartar, oua umplute cu sos tartar,

oua umplute, reteta aperitive, retete aperitive, aperitiv, retete de mancare, mancaruri pentru aniversari, retete cu oua, reteta cu sos tartar, oua umplute cu sos tartar,

Oua umplute in sos tartar retete,

Oua umplute in sos tartar reteta,

Oua umplute retete,

Oua umplute reteta,