5 ianuarie 2018

Carnati la gratar

Reteta Carnati De Casa Din Carne De Porc La Gratar


Carnati la gratar retete culinare,

O reteta de mancare rapida foarte des intalnita atat acasa cat si servita la Fast Food sunt carnatii la gratar sau grill, serviti cu mustar, cartofi prajiti, oua ochiuri, muraturi sau cu orice alta garnitura ne place. Carnatii sunt cei mai simpli de preparat si nu lipsesc de la nici un gratar fie el si de pui, iar daca ai niste carnati de casa atunci gratarul este perfect. 
Carnati la grill retete culinare,

Cum facem carnati la gratar, cum procedam. Carnatii la temperatura camerei se portioneaza la dimensiunea dorita, se inteapa pe alocuri cu varful cutitului si se pun pe gratarul incins. Gratarul nu trebuie incins prea tare deoarece carnatii se vor arde la exterior iar mijlocul va ramane crud, dar nici focul prea incet deoarece carnatii se vor usca. 
Se frig intorcandu-i pe toate partile pana cand sunt dupa gustul fiecaruia mai mult sau mai putin rumeniti, ei trebuie sa fie frumos colorati si suculenti. Se servesc calzi cu ce ne place, dar sa nu uitam si de ceva rece, o bere sau un vin bun. Alte retete cu carnati, carnati prajiti, fasole cu carnati, varza cu carnatighiudem
Pofta Buna! 
Retete mancare reteta carnati la gratar cu cartofi prajiti,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu