Cum Se Prepara Pilaful De Pui - Retete Si Preparate Culinare - Cum Se Face Pilaful
Ingrediente:
- carne pui
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- orez
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea de pui se curata(se parleste), se
spala si se proportioneaza. Se fierbe in apa cu sare, dupa ce spumam
adaugam si legumele, ceapa o taiem mica, morcovul il lasam intreg sau taiat pe
jumatate Dupa ce a fiert carnea, o
scurgem si o prajim intr-o tigaie cu ulei. Spalam orezul si il scurgem(la o
cana de orez sunt necesare 3-4 cani de supa). Masuram din supa in care a fiert
carnea si luam cata ne trebuie, o punem la fiert, potrivim de sare, adaugam
orezul cand fierbe. Cand orezul este legat si mai are foarte putina zeama,
adaugam carnea si putin din grasimea in care am prajit carnea si acoperim. Se
serveste cu putin piper deasupra.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu