22 februarie 2013

Inghetata Parfe

Retete Inghetata Parfe De Ciocolata Cu Nuca Reteta De Casa


Inghetata parfe reteta,
Ingrediente inghetata parfe
  • 500g smantana 
  • 5 oua 
  • 10 linguri zahar tos
  • 3-4 linguri cacao 
  • bucatele de ciocolata
  • miez de nuca pentru ornat

Mod de preparare inghetata parfe de casa
Smantana se bate bine pana cand se obtine o frisca consistenta. Albusurile se bat spuma cu jumatate din zahar pana cand se intaresc. Galbenusurile se freaca cu restul de zahar pana cand acesta se topeste si galbenusurile isi maresc volumul. In crema de galbenusuri se incorporeaza cacaoa. Se amesteca toate ingredientele si la sfarsit se adauga bucatele de ciocolata. Se toarna intr-o casoleta si se lasa sa inghete la congelator. Se orneaza cu alune sau miez de nuca si ciocolata rasa. Inghetata parfe, o inghetata delicioasa preparata acasa care este mult mai gustoasa si mai sanatoasa decat inghetata din comert. Pofta Buna!
Compozitie inghetata parfe reteta,

Inghetata parfe de ciocolata reteta,

Inghetata parfe cu ciocolata si nuca reteta,

Inghetata parfe de casa reteta,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu