23 februarie 2013

Supa de ciuperci

Retete De Post Reteta Supa De Ciuperci De Casa



Ingrediente supa de ciuperci
  • 500g ciuperci champignon
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi
  • ½ telina
  • 1 ardei gras
  • sare dupa gust
  • 1 lingura ulei
  • patrunjel verde

Mod de preparare supa de ciuperci de post
Toate legumele se curata si se spala, ceapa se taie marunt, morcovul, ardeiul, cartofii si telina se taie cubulete. Se caleste intai ceapa in putin ulei si putina sare, apoi se adauga si celelalte legume si se amesteca. Se adauga apa dupa preferinta si se lasa sa fiarba la foc mic. Ciupercile se curata, se spala si se taie in 2-4 bucati. Cand cartofii sunt aproape fierti se pun si ciupercile si se continua fierberea la foc mic. Cand supa este gata se potriveste gustul de sare si se orneaza cu verdeata proaspata tocata marunt. Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu